Fotboll

16154 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1380426

Sv: Premier League
Poffa:

Säsongen lider mot sitt slut. Bara att Gratulera United, ( jo det är klart ) . Nu är ni störst med 19 titlar, Grattis... Värdiga vinnare verkligen.

Grattis till Scim och City till 4:e platsen. Frågan är om Manchini sitter säkert nästa säsong? Hur stor blir spelaromsättningen kommande säsong i MC? Vilka försvinner? Jag är ingen expert men nog känns Dzeko som en av säsongens största floppar?

Nästa säsong är pool med på allvar igen:)

Liverpool får ändå godkänt denna säsong med tanke på deras resultat efter att Kenny tillträdde. Ponera vart Liverpool hade legat i tabellen om Dalglish tagit över tidigare under säsongen?Jag tror vi hade varit med i den absoluta toppstriden med tanke på vilken hiskelig form Liverpool har nu och hur spelarna verkar trivas med Kenny vid rodret. Skall förresten försöka åka till Liverpool nån gång i höst så finns det intresse så meddela gärna mig så åker vi till världens vackraste arena..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Premier League

mattias - 74: Liverpool hittade formen när de inte längre hade något att förlora, det är inte alls omöjligt att det hade skett även med Hodgson kvar som manager. Det återstår att se om de kan prestera under den press som de kommer att hamna under när nästa säsong startar.

Kommentera