Fotboll

16148 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1394184

Sv: Premier League
Berka:

Har inte Wenger nästan 1 miljard att använda på nyförvärv? Bör väl kunna göra något vettigt , vill till att han värvar nu innan sista Augusti om inte laget skall göra sin sämsta PL säsong under Wengers ledning. Ser oroväckande ut. En vinst ikväll är ju ett måste om man säger.


scim:

Ponera att Citys ägare tröttnar på sitt projekt med att värva ihop ett världslag och blir utan titlar trots allt inom några år, vad händer då? Som det ser ut nu så ser dom stabila ut av det man sett i ligan men min erfarenhet säger att du skall inte ha för " många " stjärnor i ett och samma lag. Kolla Real Madrid. Sedan vad jag tycker om att de värvar som de gör är en annan sak.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Premier League
mattias - 74: Ja gunners kommer nog få en tung säsong i vilket fall!
De wenger liksom inte har fattat riktigt är ju att avsaknaden av rutin och kanske 1,2 el tom 3 ganska fysiska pjäser så vinner man inget!
De säger väl väldigt mycket att wallcott är 22 och tillhör de äldre gardet, och vad finns det att fylla upp luckorna med efter 2 stjärnor som fab. Och nasri?
Nu möter Arsenal -udt på lördag och åker med största sannolikhet på en torsk vilket i sin tur bör betyda att guldrömmarna är borta!
Nä surwenger och Arsenal skulle gjort dessa affärer klara för en månad sedan och redan haft ersättare klara för att som det är nu möta pool och udt med minst 3 st som aldrig spelat ligafotboll förut är ett skämt!
Kommentera

Sv: Premier League
mattias - 74:

Ponera att himlen är grön.

Ja i värsta fall så står väl City där med skägget i brevlådan, gör en Leeds och ramlar ner i League 1. Big deal, vi har varit där förr.
Kommentera