Fotboll

16164 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1394284

Sv: Premier League
Berka:

Att skriva kris är väl kanske fel, använde mer tidningarnas ord om dessa klubbar. Mer korrekt hade väl varit att skriva supportrar som håller på lag och just nu är väldigt nervösa inför framtiden och inte vet riktigt vart deras klubb står. Klart sådana supportrar vill bromsa utvecklingen och hindra andra lag att komma ikapp och förbi.

Liverpools krisstämpel sitter ju kvar lite sedan förra årets säsong, sedan tycker jag inte att dom har ett sådant fantastiskt lag sett till övriga storlag. Tror dom kommer få det tufft att ens ta en Europa plats. Tappa poäng hemma mot Sunderland och sedan vinna mot ett Arsenal utan form är väl inte super imponerande.

Arsenals krisstämpel kommer ifrån att man sålt två av sina bästa spelare utan att än så länge lyckas ersätta dessa. Kvällens match får väl avgöra ifall vi ska trycka dit krisstämpeln eller ej.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Premier League
Rytter: Precis medias ord!
Sen håller jag med om att vist är man väl lite nervös fast jag är ändå inte de, vi tar arsenal, dom har inget i cl att göra eftersom dom har lite för orutinerat och för dåligt lag, dom kan säkert gå en bit men har inte en chans mot dom bästa, samtidigt så är dom för bra för att åka ur pl så vad finns det att vara orolig för? Ingenting!
att hamna 6:a i ligan är väl inte så illa om man ser till förutsättningarna , är väl mest media som tycker att det är fiasko om Arsenal missar top 4 !
Kommentera