Fotboll

16154 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1395561

Sv: Premier League
renen:

Håller med dig. Hittade en kommentar som speglar exakt vad jag tycker

" Det som Chelsea gjorde när de fick rysk ägare, var smaklöst. Men ändå inte tillnärmelsevis så vidrigt som vad City gör nu. Måttet är rågat! Mancini pekar på vad han vill ha och får det! Spelare omsätts i en takt som är extrem. Adebayor kom så sent som 2009 till City och får en veckolön på 180 000 pund. När han nu lånas ut till Tottenham får City fortsättningsvis betala mer än halva hans lön. Det värsta är att det gör City gladeligen. Det är småpotatis i deras värld! Om Aguero, Dzeko eller Nasri kommer in i en formsvacka köps nya spelare in i januari. Det tar aldrig slut, för det finns ingen botten i kassakistan!

Vi som var supportrar för 10, 20 och 30 år sedan, och vet vad fotbollen handlade om på den tiden, får väl dock acceptera att alla tonåringar som är inne på denna sida nu, inte kommer att förstå oss....Vi talar olika språk och sådana som delar mina synpunkter kommer att ses som dinosaurier"

Klockrent..

Taget från artikeln under.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Premier League
mattias - 74: Innan du ens fortsätter den här diskussionen tycker jag du ska besvara frågorna jag ställt till dig (och som du undvikit) i tidigare inlägg.
Kommentera