Fotboll

16148 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1396450

Sv: Premier League
Berka:

Bendtner hamnade i Sunderland till slut, där lär han ju iaf göra ett och annat mål. Maken till målsumpare har jag aldrig skådat i PL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Premier League

mattias - 74: "Bendtner hamnade i Sunderland till slut, där lär han ju iaf göra ett och annat mål. Maken till målsumpare har jag aldrig skådat i PL."

Då har du inte sett mycket. Bendtner har vissa matcher där han inte kan träffa en hink inifrån, men han har också en viktig egenskap som många missar - nästan alla hans mål är betydelsefulla mål i så mening att de görs i lägen när målen antingen innebär kvittering eller ledning för hans lag. Han må vara en stolle med ett ego större än Mount Everest, men det gör också att han aldrig nervar ihop och han har följaktligen också räddat en hel del pinnar åt Arsenal med mål på övertid. Och med tanke på att han nästan alltid har spelats på fel position i Arsenal så är hans målfacit genom åren inte alls särskilt dåligt (9/15/12/9 de fyra säsongerna i Arsenal, samtliga matcher inräknade och då är väldigt få av dem matcherna spelade som central anfallare och en stor andel - förmodligen över 50% - av dem som inhoppare). Jag hade mycket hellre behållit Bendtner än Chamakh om jag hade tvingats välja. Får han spela på rätt position i Sunderland och serveras lite hyfsade inlägg så kan han mycket väl göra 20+ baljor över hela säsongen.

Kommentera

Sv: Premier League

mattias - 74: Lägger in detta åt dig, då du verkar ha något konstigt som gör det omöjligt.

www.goal.com/en/news/9/england/2011/09/04/2650348/arsenals-jack-wilshere-confirms-he-will-miss-a-further-two

Kommentera