Fotboll

16148 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1582230

Sv: Premier League

mattias - 74: Jag håller med dig jag. Suarez VAR ju Liverpools anfallsspel långa stunder under säsongen. Som United-supporter borde man kanske hylla RvP som bäste anfallare, men jag tycker att Suarez var betydligt viktigare för Pool än RvP var för United. 400 M€ känns billigt jämfört med Torres, men det är väl där någonstans prislappen borde vara.

Sedan kommer man ofrånkomligen in på frågan Rooooney. Själv vill jag givetvis inte tappa en sådan kille, men det känns lite som att han tycker sig vara större än klubben. Lite som Beckham och C Ronaldo var då de lämnade Theatre of Dreams. Faan vad jag skulle bli glad om vi kan ta hem en riktigt bra central mittfältare (Fabregas) för att komplettera den fantastiske Carrick! Jag hade hoppats att Tom Cleverly skulle ta ett par steg till, men tyvärr. Sedan är det Giggs, Anderson, Kagawa och... Nja, det finns just nu ingen som kan komplettera Carrick centralt på mittfältet och ta djupledslöpningar.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Premier League

J F K: 

Förstå vilken press Moyes har på sig. Skulle inte vilja vara i hans kläder. Ingen titel denna säsong som kommer och han ryker. 

Kommentera