Fotboll

16098 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #446636

La Liga
Har nyss tittat på matchen mellan Athletic Bilbao-Barcelona och kan bara säga att det var en fantastisk match.

För varje match som jag ser från denna liga, så blir jag mer och mer förälskad i den. Det spelar nästan ingen roll om det är ett topplag eller ett lag från de nedre placeringarna som spelar, det spelas ändå en rolig fotboll.

Är ni intresserade av fotboll och har möjlighet att titta på den spanska ligan så tycker jag att ni ska göra det.

Sv: La Liga
Hälge: går rykten just nu om att Kaka ska vara i Madrid och skriva kontrakt. Lämnar Milan då kanske.

Sv: La Liga
Som vanligt väldigt underhållande match när det vankas La Liga.
Sevilla-Valladolid som just nu visas på TV4 Sport efter första halvlek leder Sevilla med 2-1 efter två mål av Fredi Kanoute.Henok Goitom har målat för Valladolid....