Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inför match, under match, efter match - tråd; finalmatch 3

533191 · » Till forumet


Sv: Inför match, under match, efter match - tråd; finalmatch 3
Klinth: Mkt insiktsfullt skrivet...

Tror på 2-3 till VF i Vargens lya. Henke är på G... Hela laget är på G och har bra självförtroende, hoppas att de kan hålla i detta nu.

Har inte sett lika många FBKare inlägg sedan matchen... Vad kan det bero på?
Kommentera

Inför match, under match, efter match - tråd; finalmatch 3
Vi har alla hyllat Henke i vad är det, 60 matcher nu? Grym även i går. Hur blir det i morgon? Samma storspel får vi hoppas och tro på.

Dags att hylla tvillingbrorsan Joel nu som jag tycker var en av de som verkligen ledde Frölunda i går med sitt fysiska och uppoffrande spel. Stack fram snoken och retades och stod upp även om han visste att han skulle skaffa sig fiender och åka på en propp eller tre. Orkar han köra på på samma sätt på bortais, med vad är det, 8500 som visslar ut honom i stället för Chara? Jag tror det. Joel är den typer som är smått pervers och gillar sådana utmaningar. Tolsa i samma kedja imponerar mer och mer och kan bli en matchvinnare. Kahnberg kan mer...

Affe, Samme och Pebben, vad ska man säga? De är oustanding och är ett vapen både homma och borta. Affe ute efter målrekord i det svenska slutspelet? Räkna med det!!!

Plüss, Esa och Högardh gör det det ska. Krigar på och irriterar. Men var är utdelningen? Dessa tre herrar kan leverera mer vid behov.

Johnsson, Kallio och framförallt Andersson är en kedja som producerar, stressar, river och sliter. Jobbar lika mycket i defensiven som i offensiven. Kallio och Andersson är dessutom grymma målskyttar som levererar med jämna mellanrum.

På backen drar jag alla över en och samma kam. I söndags var de inte med riktigt, i går stod de upp, och som de gjorde det. En nyckel för att vinna borta är att de spelar lika uppoffrande i kaffeburken!

Bäva månde FBK!
Kommentera

533191 · »