Frölunda HC

60237 inlägg · 3395 ämnen

Öviks dags

631919 · » Till forumet


Sv: Öviks dags
Portello: Hörruduru. Paddeländet är faktiskt sketasnäll. Mycket snällare än jag är. Jag är en elak jävel.
Kommentera

Sv: Öviks dags
Danne_l: Nu måste du ha skrivit fel.Paddan är inte trevlig, bara knepig ;)
Kommentera

Sv: Öviks dags
Det var inte ett dugg kul att vara i Kempehallen igår. Modo gjorde förmodligen årets match, publiken var på topp, Frölunda hade förkärlek till att ta korkade utvisningar och domaren gillade inte Frölunda. Dessutom gillade väldigt få oss som var på plats. Aldrig tidigare varit med om att folk i publiken vänt sig mot oss få som står på bortastå och aggressivt börjat skälla på oss när någon av Frölundas spelare gjort något fult. Helt otroligt.

Sen är det alltid lika kul att efter varje förlust läsa folks grymma analyser om varför spelet inte funkar osv.

Ni som klagar på själen och stämningen på forumet: Gör något åt det då, sitt inte bara hemma och gnäll över vad andra kanske skriver och om vad det inte skrivs om!
Alla är vi öppna för diskussion över vad som kan göras för att få igång bättre diskussioner och över hur vi skall kunna få in mer folk som kan bidra till debatterna. Utan tippningen och alla klagoandar vid förluster vore den här gb:n tom.

Puh, var gött att skriva det. Hoppas någon tog åt sig, det var det som var meningen.

Just ja, Paddan ska ha en eloge. En av tre personer jag pratade med under helgen i Ö-vik som faktiskt var riktigt trevlig.
Kommentera

Sv: Öviks dags
Här loggar man in som hastigast och vad ser man, danoj har loggat av för gott. Fast på ett sätt kan jag förstå han, jag kommer att sakna han.
Jag hoppas att han någon gång kanske hittar tillbaka hit.

Några ord om matchen igår, jag såg enbart första perioden på tvn, andra hörde jag på radion och tredje hade jag ingen möjlighet att följa alls.
Jag försöker se positivt på det mesta när det gäller hockey och Frölunda i synnerhet, men nu vete sjutton om det går att vara positiv längre, för nu är det inte roligt att se Frölunda längre, "griniga gubbar" som sitter mer i utvisningsbåset än att de är på isen och åker skridskor.

Jag trodde i min enfald att förlusten de åkte på i Södertälje skulle vara av positiv sort, men icke. Det är samma dåliga inställning fortfarande.
Förra säsongen så var Frölunda i princip ett självspelande piano, vilket det inte är i år, så det skall spännande att se hur firma Lundh/Karlsson hanterar detta.

Kommentera

Sv: Öviks dags

gud:

Din svenska ÄR sämre än Friscos skridskoåkning.

Kommentera

Sv: Öviks dags
Frisco:
Bra domare?? Du menar hela Kempehallen..??
Din ordvits är nog bara rolig i Dö-vik...

Din skridsko åkning är nog sämre än dina puttar..
Kommentera

Sv: Öviks dags
gud: Vad har en ordvits med Friscos skridskoåkarkunskaper att göra? Jag är inte bra som hockeydomare. Däremot finns det andra.
Kommentera

Sv: Öviks dags
Frisco:
Herre jävlar..Tur att du är Sveriges bästa domare..

Kan du åka skridskor??
Kommentera

Sv: Öviks dags
mok: Ja de var faktiskt värda att få GÅ hem.
Kommentera

Sv: Öviks dags
Frisco: Väder? Nejdå dom ville bara veta vad klockan var så dom kan gå hem....
Kommentera

Sv: Öviks dags
65selander: Danok verkar tyvärr redan ha avslutat sitt medlemsskap vilket är synd då han är en av dom som tillfört mest kan dock hålla med om att gästboken inte är vad den vart varför vet jag inte. Det där med WWS kan du ju gärna utveckla vidare gärna privat med mej för det förstår jag faktiskt inte.... Jag vet att jag var hård innan men har släppt allt denna säsongen eftersom jag inte orkar bry mej.
Kommentera

Sv: Öviks dags
Frisco: Idag får vi vara glada att det bara blev två justerade.
Kommentera

Sv: Öviks dags
foobar12: Vid varenda avblåsning så är det en eller två Frölundaspelare framme vid domaren. Vad gör de där? Snackar väder?
Kommentera

Sv: Öviks dags
knaskamilla: Nja ni brukar ha en förkärlek att skrika hata och det är väl när eran sk Tifoledare brukar vare uppe.

Danoj: Prata med moderatorerna att HS inte är en lydstat åt WWS så skall du se att hjärtligheten kommer tillbaka. ;-)
Kommentera

Sv: Öviks dags
foobar12:

Det skulle ju inte spela någon roll om ingen i Kempis buade åt domaren, alla andra lags supporters skulle ändå uppfatta det som att alla i Kempis gjorde det.

Jämför för övrigt med publiken i Lule, t.ex. De är inte bättre de.
Kommentera

Sv: Öviks dags
Poffa: Jodå, vi förstår - vi tycker bara inte likadant. Som supporter har jag inga problem med att bli förbannad på våra egna spelare när de hittar på dumheter, och skulle aldrig få för mig att skrika på en domare som sköter sitt jobb hyggligt bara för att psyka honom att döma fördel för mitt lag.

Jag vill inte att mitt lag skall vinna - eller förlora - orättvist p.g.a. en domare som inte klarar trycket. Det förstör kärleken till spelet för mig.

Sen det faktum att ni framstår som lätt ointelligenta kan vi lämna därhän... ;-)
Kommentera

Sv: Öviks dags
Poffa:

Du glömde skriva att barnen på ståplats inte ser så bra och därför buar när MoDospelar snubblar på sina egna skridskosnören också. Men det är ju bara en liten del av publiken. Eller...kunde förstås ha varit mindre...
Kommentera

Sv: Öviks dags

foobar12:

Här har vi ytterligare en som inte begripit detta. Publiken i Kempis buar trots att man VET att det egentligen var helt rätt av domaren. Varför? Jo, för man sätter på så sätt press på domartrion och man skapar en enorm "vi mot dom"-känsla. MODO vinner på så sätt massor på det och med tanke på att media och övriga supporters i sin tur skriker sig hesa över hur idiotiska vi är så fortsätter vi bara.

Vi vet ju att vi och MODO vinner på det. I kväll var det dock mycket burop av den anledningen som jag tidigare angav.

Kommentera

Sv: Öviks dags
Poffa: Anledningen att publiken i Kempis buar, skriker på domaren och ropar "Hata, Hata... " kan ha varit för att de alltid gjort så, mot alla lag, i alla tider, oavsett vad som hänt på isen... :-)

Om en hemmaspelare får ett felskär så måste det vara utvisning direkt. Helst matchstraff. Om en hemmaspelare (som idag) slashar en kille allt vad han kan och följer upp med att crosschecka samma kille i huvudet två gånger när han försöker ta sig upp är det ju skandal att han blir utvisad alls och 2+2 är ju helt otroligt! Allt enligt publikreaktionerna i Kempis - idag, igår, förra året och förra decenniet. :-)

Publiken i Kempis behöver egentligen bara ha en enda ramsa: - "Hata, hata alla andra lag!"
Kommentera

Sv: Öviks dags
Boråsindian: Spelet i egen zon kändes ändå bättre än när MODO var nere hos oss. Då stod ju våra mest rutinerade backar och tittade på när Salomonsson gjorde mål efter mål. Ibland försökte de sträcka fram klubban lite för att se om de möjligen kunde nå att blockera skottet. Inte en tackling trots att ett par av Elitseriens bästa handleder är på väg med pucken rakt mot mål...
Kommentera

Sv: Öviks dags

danoj:

Att man kan vara så bitter att man avslutar sitt medlemsskap. Tragiskt. Förhoppningsvis så kommer du kanske till ett bättre ställe där du tillsammans med dina likasinnade kan springa runt på moln och hålla med varandra.

Anledningen till att publiken buade kan ha varit för att Frölundas spelare uppförde sig som irriterade sillrensare hela bunten.

Vad det gäller nivån och ditt uttalande om bandy så verkar du helt missbedömt allting. Det är tillåtet att tacklas, fysiskt spel och tät hockey är helt okej. Sådant var det också en del av i kväll, från båda håll. Men när man istället trippar, hakar, håller fast och utför spelförstörande saker då ska man ut. Mer sånt från de svenska domarna.

Men varför skriva detta till någon som gett upp och gått vidare?

Kommentera

Sv: Öviks dags
danoj: Får man fråga vart du tar vägen?
Kommentera

Sv: Öviks dags
Poffa:

Ja det är lätt att vara kaxig när man vinner, att tex Krizan inte fick 2+2 för hög klubba för att Högardh inte blödde lika ymnigt som Hasse Jonsson, (som för övrigt INTE berodde på någon högklubba) är ju åt helvete.

"Hoppas att resterande domare tar efter den här nivån."

Härligt, då har vi snart bandy som spelas i våra hockeyhallar runtom i Sverige.

För övrigt verkade publiken i Kempehallen vara den som var mest tjurig, Buu och hata Göteborg var det enda som hördes fram till 7:e minuten in på 3:e perioden då läktarna tog fart, inte så konstigt vid den tidpunkten kanske.

Detta blir för övrigt mitt sista inlägg på här på HS då jag anser att det finns både större och bättre forum att lägga sin energi på, själen här försvann för länge sen.

ciao.
Kommentera

Sv: Öviks dags

danoj:

Johansson dömer för allt. Vilket är det som de ska göra. Att Frölunda uppträdde som tjuriga barn i en sandlåda ska inte gå ostraffat och det gjorde det inte heller. Fortsätter ni spela på det här viset kommer ni lätt vinna utvisningsligan när säsongen är över.

Hoppas att resterande domare tar efter den här nivån.

Kommentera

Sv: Öviks dags
indiantjej: Kan inte direkt uttala mej om denna matchen eftersom jag inte har en aning om hur spelet var men har iaf hört ryktesvis att det är en fördel att vara 5 utespelare :)
Kommentera

Sv: Öviks dags
nej jag vet..
men jag förstår inte riktigt heller vad som händer i laget just nu..
förra matchen gick ju jätte bra, och sen blir det ett lika stort bakslag igen..

hoppas grabbarna vaknar upp i tid!!
Kommentera

Sv: Öviks dags
indiantjej: Det är la bättre Henke fortsätter visa världen hur bra han är borta i NHL det var mer än Henke vi tappade inför denna säsongen. Pebben, Alfie, Bäckman, Salo och Pålle är inte lätta att ersätta. Frölunda är inne i höga berg o djupa dalar föt illfället o skulöden kan inte bara lastas på Salo.
Kommentera

Sv: Öviks dags
danoj:

joo. conny kan komma tillbaka, MEN

HENRIK LUNDQVIST!!!! kom tillbaka och visa världen!!

Salo får börja skärpa sig, titta upp, men grabbarna MÅSTE öppna sig och se vad det är som inte funkar och rätta till det!
Guldet ska stanna i Göteborg, men då måste grabbarna verkligen göra någonting åt hela spelet!
Kommentera

Sv: Öviks dags
danoj: Jag förstår inte vad frölunda håller på med. Har ALDRIG sett dom spela så här dåligt. Som du säger, spelet i egen zon. Det finns inget spel i egen zon, det är som bortblåst. Måste bli bättre på måndag, annars blir det förlust igen.
Kommentera

Sv: Öviks dags
Reflektioner från matchen:

*Inte sett Frölunda såhär inkonsekventa och lama i egen zon på flera år.

*Domaren, har jag redan kommenterat.

*Vi släpper in oerhört mycket mål på bortaplan, dags att börja agera Lundh/Karlsson?

Conny, kom tillbaka!
Kommentera

Sv: Öviks dags
Dream Team: Jag försökte med samma sak i torsdags och har därför straffats med total förlust av rösten. ;-)
Kommentera

Sv: Öviks dags
mattias - 74: Mission accomplished, alltså.. ;-)
Kommentera

Sv: Öviks dags
Dream Team:

Ja det är väl olika gång för gång men oftast brukar det vara hemmapublikens skrik och rop som gör att domarna känner sig tvingade att blåsa. Skellefteås publik är likadana :-)
Kommentera

Sv: Öviks dags
mattias - 74: Det naturliga följdfrågan, om det nu stämmer, blir följande;

Vilka är det som vanligtvis vinner fördel av detta?
Kommentera

Sv: Öviks dags
Boråsindian:

Det vet du väl att Ö viks publiken är Sveriges mest enögda och fanatiska.
Kommentera

Sv: Öviks dags
danoj: Domarna blir sämmre och sämmre för varje år tycker jag. I dagens match räcker det att modo publiken ropar när det är närkamp, så åker en frölunda spelare ut. Modo spelaren skulle ha åkt för filmning när Khanberg åkte ut för slasching. Skandal med dessa kassa dommare.
Kommentera

Sv: Öviks dags
Vart hittar hockeyförbundet alla dessa jävla hobbydomare.

Skicka tillbaka den där Johansson till Div 1 eller vart han nu kom ifrån, börjar ju bli parodi.
Kommentera

Sv: Öviks dags
30: Åsså snodde dom Finn Lundström från ÄLSKADE TIMRÅ IK... Hade inte Frölunda gjort det då, ja då hade de still ännu harvat i tjottahaijtiii likt Bäcken eler Mölndal....

Men nu äro de duktiga..... Jävligt grymt duktiga..... så duktiga att han Boijan Krizaj i hemmakassen kommer att ha ett taskigt ratio hädanefter........

Skjut högt....... ett tips, men det kommer ni att göra och då blir det...

MooooooDooo - Fröööööluuuuuunddddaaa: 1 - 6....

Av hela mitt hjärta så tippar jag så..........;-)

Kommentera

Sv: Öviks dags
30: Hahaha - vi får åka ner och lära dom att fiska du o jag. Vi släpar iväg dom till Feskekörka och gör folk av dom. Hahaha
Kommentera

Sv: Öviks dags
Hardy Bacardy:

Ingen därnere i fiskeland har åkt riller på riktig is....NATURIS...därför har dom ingen Strimma heller lol...men dom har second hand
Kommentera

Sv: Öviks dags
Poffa: Kom ihåg när jag nyss hade fyllt 8 år, då fick jag en teddybjörn av min far. Den 26 januari 1975. 12-1, det kommer jag aldrig att glömma. Hoppas att också ni modoiter får uppleva nåt sånt - once upon a lifetime.
Kommentera

Sv: Öviks dags

Hardy Bacardy:

Sitter och spår i de kryddor som man silat bort ur glöggkoket. Kardemumman är MODO, medans Frölunda är fikonen. Men nu var ju detta en dubbel sats, vilket innebär att jag måste dela det hela med 2.

Därför tippar jag 3-1. Nu ska jag dricka upp det som återstår av vinet. Fikon, på er.

Kommentera

Sv: Öviks dags
Hardy Bacardy: Det var länge sedan det blev 1-8. Så det tar vi.
Kommentera

Sv: Öviks dags
NuMo: Som den Arbogait som jag nu är kan jag inte annat än att tippa modoseger med 4-3.
Kommentera

Sv: Öviks dags
Jag drar till med 3-5, det tycker jag känns som ett attans bra resultat.

Kommentera

Sv: Öviks dags
Dags för Salo att vinna i ö-vik med Indians!
3-4
Kommentera

Sv: Öviks dags
NuMo:
Kan inte förstå varför det ska bli någon förvirring??
Skrev bara att Frölunda vinner med 4 - 2 borta..

Inte ens för dig kan det vara så svårt att förstå??

Paddan kan man förstå att han är förvirrad..
Men det är han jämt..
Kommentera

Sv: Öviks dags
NuMo: Jag ville bara ha ännu ett Frölundaresultat ;-)

Att gud är förvirrad är vi många som kan bekräfta ;-)
Kommentera

Sv: Öviks dags
Klinth: Jag ville bara bekräfta guds förvirring.
Kommentera

Sv: Öviks dags
OK, men bara för den här gången ;-)

Modo - Frölunda

Expertpanelen:
Dragan ?-?
mok 1-3
Klinth 2-3
Danne_l 1-5
Linnea 2-5

Utmanare:
Boråsindian 1-4
Paddan 2-0
Hawerchuck 9-0
Alisandali 2-6
gud 2-4
NuMo 1-12
Bonuz 2-8
Kommentera

631919 · »