Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Värvning

531164 · » Till forumet


Sv: Värvning
Vf chefen: Sluttjafsat om den där Gerber. Kollade upp honom på swehockey och såg att Gerber inte var så dålig ändå. Han låg strax över våran andre målvakt Mikael Sandberg.

Gerber 92,93%
Sandberg 92,04%
Henke 93,55%
skrev du men du det skiljer 0.89 där så han är väl närmare Lundqvist då (0,62)

Använd miniräknare nästa gång
Kommentera

Sv: Värvning
MoDo-PATTE: Hållberg har varit grymt bra när han spelat för FBK, grymt bra, så länge han var skadefri, förra säsongen var hålla våran bästa back, tillsammans med Radek Hamr.
Kommentera

Sv: Värvning
Gerber_leker: Du vet lika väl som oss att Gerber är sämre än Lundqvist. Ditt problem är att du inte vill att det ska vara så. För att få bort dessa (för dig) obehgliga känslor så skriker du ut att Gerber är bättre.
Jag tycker du ska sätta dig i lung och ro och tänka igenom det hela grundligt. Förbered dig på nedelaget. Du måste vara berädd mentalt. Var berädd på Gerber kommer att släppa in ett flertal mål efter sina returer. Läs statistik på swehockey. Lyssna på experterna. Läs Gp och GT. Där kan man läsa dagligen om Sveriges bästa avslutare som lätt sätter 3-4 mål på Gerber.

Följer du mina råd så kommer du att må mycket bättre efter att ni är utslagna.
Kommentera

Sv: Värvning
Sluttjafsat om den där Gerber. Kollade upp honom på swehockey och såg att Gerber inte var så dålig ändå. Han låg strax över våran andre målvakt Mikael Sandberg.

Gerber 92,93%
Sandberg 92,04%
Henke 93,55%
Kommentera

Sv: Värvning
Stigrune: Dina välgrundade argument har övertygat mig. FBK FOR LIFE! Hur kunde jag någonsin tro att ett sketet lag som Frölunda någonsin skulle kunna ...


Öööhhh.. nevermind.
Kommentera

Sv: Värvning
Stigrune: Gerber ska stå och försöker fånga alla puckar Affe, Nicklas och dom andra Indianerna öser in i FBK:s mål, därför tjatar vi om honom. Men du har rätt, han är ju inget hinder att snacka om!
Kommentera

Sv: Värvning
Måste ni tjata om gerber hela tiden. Det är bara att inse att fbk kommer köra över Frölunda
Kommentera

Sv: Värvning
Bonuz: Nån som känner till nån bra sömnmedicin som man kan ta nu och vakna upp på söndag typ kl 14:00? Detta är ju olidligt. Orkar snart inte vänta längre.
Kommentera

Sv: Värvning
Dream Team: Ja nu är det ju så att säsongen i NHL är inställd, med andra ord Gerber är bäst när alla andra har åkt hem!!
Kommentera

Sv: Värvning

Bonuz: "Gerber är bäst i NHL denna säsongen"?

Annars trodde jag att en målvakt som t.ex Martin Brodeur kanske kunde ligga bra till i den bedömningen. Ja, iaf snäppet högre än Gerber..

Att Henke är bäst i ES är det nog få som tvivlar på!

Kommentera

Sv: Värvning
Dream Team: Just det Gerber är bäst i NHL denna säsongen, men Henke är bäst i elitserien som för tillfället är världens bästa liga, med andra ord Henke med VF är VÄRLDENS BÄSTA LAG. Det blir rå pisk för FBK!!! Nifår klippa ut Gerber med sax från maskorna efter macherna.
Kommentera

Sv: Värvning
Gerber_leker: Hmm.. med tanke på all speltid Gerber fick i den Stanley Cup-finalen är han väl snudd på bäst i hela NHL... (?)
Kommentera

Sv: Värvning
heffe: Ni får väl se Ni får väl se Ni får väl se







Henke Lundqvist den bäste som du sett har du aldrig sett gerber in action !

Guldet ska hem
Kommentera

Sv: Värvning
Gerber_leker: Som sagt man kan inte leva på gamla meriter... Nu är det SM final, inte låg-klass stanley cup :)

Henke Lundqvist är den bäste som vi sett, den bäste som vi sett, den som vi sett !

Har ni hört den gamla historien om pojken o vargen??

Pojken vaktade får och blev ensam så han sprang och skrek att vargen kom... och byborna stannade där dom var, FÖR VEM ÄR RÄDD FÖR VARGEN!!! :)

Det var väl så den var?
Kommentera

Sv: Värvning
Det är inte bara målvakterna som gör det!!!!!!!!
Kommentera

Sv: Värvning
Och jag tycker att Jenni har varit bra också
Kommentera

Sv: Värvning
Bonuz: Silver haha

För frölunda ja


Vi har Gerber det har inte ni, visst Lundqvist har varit bra men nu visar det nog sej att Gerber var med i stanley cup finalen !

Gerber leker



Guldet ska hem! Guldet ska hem! Guldet ska hem till Karlstad igen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kommentera

Sv: Värvning
Bonuz: Härliga ord ! :)
Kommentera

Sv: Värvning
Gerber_leker: Loob kungen över köpelaget!! Blir ju silver i år allafall. Allt som glimmar är inte guld, men VF är det!!

Guldet ska hem!!
Kommentera

Sv: Värvning
ChriZt3r: Allvarligt... Är det någon som sagt att Gerber är bättre än Henke och menat det?

Ursäkta språkvalet, men människan måste ju vara sinnes slö... Henke har ingen överman i Elitserien i år... Den som hamnar närmast skulle vara Theodore i mina ögon.

1 Henke
2 Theodore
3 Norrena
4 Kipro
5 Gerber
Kommentera

Sv: Värvning
Dream Team: Jag håller med. Gerber är ok men jag tycker att Lundqvist är flera klasser bättre. Om Kipper hade varit lika jämn som henke hade Timrå varit i final nu.
Kommentera

Sv: Värvning

Gerber_leker: Visst är Martin Gerber en bra målvakt, dock har han väl varit lite ojämn den här säsongen jämfört med sist han spelade med FBK. Hans spel runt jul var inte mycket att pynta julgranen med då han väl blandade och gav rätt rejält. Dock har han helt klart skärpt till sig under säsongens senare del och nu under slutspelet har han väl varit lite av den matchvinnare som han var tidigare.

Som säsongen sett ut så har ingen målvakt i ES hållt samma jämnhet som Henrik Lundqvist. Och om han har släppt till ett par mål i en match så har han spikat igen helt i nästa. Vilket målvaktspar är det du menar i FBK, förresten? Är det Hento du syftar på, ja, förutom Gerber då? När spelade han en match sist och vilken nivå håller han helt utan matchträning?

Kommentera

Sv: Värvning
Gerber_leker: Ja, alla har ju rätt till sin åsikt.
Kommentera

Sv: Värvning
Frisco: Ja ungefär lika nöjda som Norrena och Lunqvist var 2003
Vänta Hento får sin chans nästa år.

Ni är bara avundsjuka för att FBK har det bästa målvaktsparet och den bästa målvakten Martin Gerber
Kommentera

Sv: Värvning
Frisco:

FBK bara plockar spelare från andra ES lag o nästintill alla misslyckas.. nu är Ledin klar.. Lovar, han kmr inte producera som iår..
Hento, Per hållberg, Martin Lindman. Hållberg gjorde väl inte direkt nån jätte succé men ha väl varit rätt bra men inte är han lika som han var i modo heller och Lindman förstörde FBK totalt sen han flytta från Timrå och är nu i Malmö. säger allt. Chara, visste folk inte redan vem de var? har man pengar så äre nog inte så svårt..
Nää! Frölunda, ta o kör över dom nu! :P
Kommentera

Sv: Värvning
Swordster: Exakt. Hento är nog helnöjd med att blivit bänknötare. NOT!
Kommentera

Sv: Värvning
Gerber_leker: Ja Hento är nog nöjd med sitt klubbyte...
Kommentera

Sv: Värvning
RTS: Loob fjant ööö

Han är ju sveriges bästa sportchef !!

Har tagit hem bland andra Chara, Souray, Gerber,Oskar steen,Hento allting till den här säsongen.

Säg inte att det finns nån bättre sportchef. För Loob har varit med i 9 år och i final 7 av de nio åren varav 3 vinster 97,98,2002 !!!



Ni är bara avundsjuka
Kommentera

Sv: Värvning
Svanru:
Nej men han menar nog när rycktet kom ut. Fbk har en tendens att plocka spelare mitt under slutspelet och dessutom förneka allt som LOOB gjort med de senast åren med Bla Martin Lindman, Hento och nu Ledin. och fjanten Loob förnekar att han någonsin hört talas om att dessa spelare skulle vara på G, Svagt FBK.
Kommentera

Sv: Värvning
mok: Är Luleå fortfarande kvar ????
Kommentera

Värvning
Ja då var ryktena sanna som florerade under kvartsfinalerna. Luleås Per Ledin har skrivit på för FBK. Att dom inte kan ge fan att norpa spelare mitt under slutspelet :)
Kommentera

531164 · »