Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1086196

Sv: Silly Season
JBlom: Undrar hur man agerar i det här läget egentligen. Får Nordan chansen fullt ut nu eller är det dags att inhandla nytt. Det är ju bara pengar.

Vad tror ni andra?

Jag hoppas att man ger Nordan chansen ordentligt samtidigt som man håller koll på marknaden och om det öppnar upp sig plockar en spelare om man tycker säg i december / januari att det behövs mer avlastning på centersidan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
Dragan 2k: tror inte att den inhandlas någon ny. Tror de kör vidare som har kört innan, det var ju dessutom i samband med Andreas skada som Frölundas spel lyfte. Synd om AK men med tanke på hur spelet har sett ut så finns det ingen större risk för oro för att just han är borta. Jag såg mer problem med var de skulle sätta in honom när han kom tillbaks från skadan, nu blir det ju dock inte så.
Kommentera

Sv: Silly Season
Dragan 2k: Nordan har ju fått chansen nu under tiden Karlsson har varit borta och har väl gjort det bättre och bättre. Är väl Joakim som fortfarande är ung som kanske inte lever upp tillräckligt i längden. Micke gör det riktigt bra. Hahl har kommit igång bra med Kallio och Andersson.
Så Frölunda sitter ju inte i sjön direkt. Men jag kommer inte bli förvånad ifall det blir en centervärvnig i Januari.
Men då ska det vara en bra sådan. :)
Kommentera