Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1136058

Sv: Silly Season 09/10
qslig: Kan inte annat än hålla med dig. Eller har ju varvat igång rejält först denna säsong, tror inte han mått dåligt av att spela 1 säsong till i Frölunda. Men man vet ju aldrig hur det blir, om han inte tar en plats i Blues efter campen så kanske han hellre lirar med Frölunda än AHL. :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
JBlom: Det ska värvas, om det inte redan har gjorts det, en klasslirare till den positionen - jag menar überdyr spelare.

Nubben har ju ett tänk med 2 toppkedjor och 2 övriga kedjor som på sikt ska avancera i kedjehierarkin. Vi har sett det i Timrå och kommer se det hos det vackra laget också.

Kahnberg är med största säkerhet snart väck från klubben. Tror nog att man ser Mathis Olimb som ersättare till honom.

Backsidan börjar då helt plötsligt snart bli komplett.

Viklund tillkommer. Niskala och Hedman under kontrakt. Mäntymaa på gång in om man får tro AB men de brukar vara dead on när Ros och Abrahamsson drar till en artikel om det. Sedan hoppas jag och tror att Larsen kommer skriva på nytt. Han är dock förlorad till NHL säsongen efter. Sedan får vi gärna ta in en spelare som Sanny Lindström - om det inte blir just han - who knows. De backparen är kanon.

Erik Karlsson vet jag inte vad som händer med. Frölunda vill ha honom kvar givetvis men besked lär inte komma förrän efter camperna. Karlsson kommer dominera nästa säsong om han är kvar.
Kommentera