Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1773367

Sv: Säsongen 16-17
Skaik drar på sig 41 min utv i slutskedet av matchen alla korrekta enl mig JE borde ta semester! Innan det hände stod det 4-4 i utv 2:or där en var 2+2 för highstick på Skaik som var ren otur plus att det blev blodvite. Ser inte att Skaik blivit blåsta nåt speciellt mer än VF! Ett bortdömt mål där Djuse trycker till Lasu som försöker undvika målvakt! Vart skulle han ta vägen? Felaktigt bortdömt anser jag!! + 2:an på Joel i "fighten" med JE!! Kan hålla med om att Skaik var lite bättre i 1:a och sista perren men detta avgjordes i 2:a där VF var bättre!! Och i slutet när Skaik tog för många men korrekta utvisningar!!

Mike.F
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16-17
Mike.F:

ett axplock:

det är inte 5 på guld-Jimmie för det där. Det är 2 minuter. Adam Pettersson kommer i hög fart och bryter in mot kassen och får skridskorna undanslagna bakifrån, när han rivs omkull så träffar hans klubba rätt i plytet och han får 2+2. Linus Lindström kommer fri från utv båset men får inte iväg ett skott eftersom det är två gubbar som hakar och slashar honom. Ni vänder spelet och gör 4-2.

Inte direkt första gången det är horribla domarinsatser borta mot er.

Om nu guld-Jimme skulle få 5 för det där lilla så ångrar jag att han inte sänkte mjäll-Joel ordentligt istället för några facewashs och småjabbar. Joel slog guld-Jimme i ansiktet och rev av honom hjälmen, så därför fick han en tvåa.
Kommentera