Inlägg #1773386

Sv: Säsongen 16-17
Mike.F:

Det är knappast något överfall av guld-Jimmie, utan några småjabbar. Inget allvarligt, 2+2 hade räckte och där skulle ni haft 2 min PP. Förstår inte varför linjedomarn ska vara där och kramas, kanske var han orolig för mjäll?

Adam Petterssons utvisning skulle ha vart noll minuter istället för 2+2, och där skulle ni som sagt haft en tvåa.

Istället för 4-2 skulle det ha vart en utvisning på er spelare, om inte straff.

Ni får ett mål till skänks då det är solklar utvisning innan i friläge, samt ni får 3 min i PP som alltså skulle ha vart 2 minuter. Vi skulle däremot ha haft 4 min i PP.

Du såg ju själv hur det såg ut när vi hade PP. Vid 3-2, med 4 min i PP tror jag nog att vi rättvist hade vunnit matchen, med normal standard på domarinsatsen alltså. Så ser jag på det.