Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #518700

Sv: Om 4-0 och Semi...
heffe: Möter vi Färjestad, Djurgården, Timrå, Modo eller vilket lag det nu än blir tror jag bestämt att spelet höjer sig automatiskt. Det känns som man nu spelar just så mycket som behövs för att slå motståndet.

Angående powerplay hoppas jag också att vi får igång spelet. Det får gärna vara som du säger en ren toppning i den spelformen.

Det roliga är att man hör alltid från experterna, alltså inte oss i expertpanelen för vi vet ju hur det ligger till, att powerplay och tekningar är viktiga om man vill vinna matcher i slutspel. Vi har, om man bortser från Samuel Påhlsson, inte haft duktiga tekare sedan Ikonens tid. Vi var som vanligt bäst i powerplay under grundserien det året vi vann SM guld senast. I slutspelet knöt det sig rejält och vår PP procent för slutspelet låg på miserabla 5,66%

Men ikväll kan vi hoppas på många utvisningar för Luleå så vi kan få träna powerplay ordentligt. Luleå hade ju den fula ovanan att inte dra på sig utvisningar senast. Nej nu får Bulan, Ledin och allt vad de heter ta sig i kragen och dra på sig lite 2 minutare, gärna några 5 minutare också. Här ska det tränas powerplay.
Kommentera