Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #518747

Sv: Om 4-0 och Semi...
Klinth: Jag ser framförallt två stora risker eller två moment som man måste ta till vara på - intensitet och ödmjukhet.

Ponera att vi nu klarar av Luleå ikväll och har då som heffe påpekade 8 dagars ledighet. Samtidigt går några andra matcher till sex matcher eller sju. Visserligen har de lagen påfrestats mer med högt matchtempo. Är det en fördel att vara igång så hårt hela tiden och sedan möta ett lag där varje kedja går in och kör allt vad de kan och bidrar till att trötta ut det andra laget. Speciellt om laget är fräscht och utvilat.

Eller är det en nackdel för oss att "vila" under de 8 dagarna. Har svårt att se att man kan gå in lika intensivt och med samma matchtempo som lag som varit igång hela tiden. Förhoppningsvis är det väl hårt träningstempo som i så fall körs under uppehållet. Intensitet är viktigt att bevara.

Sedan det där med ödmjukheten. Kan vi behålla ödmjukheten bör det gå vägen. Men man vet ju hur det kan se ut när man överöses av beröm och har ett gigantiskt favoritskap på axlarna.

Fast killarna älskar ju att vinna. Det finns en vinnarkultur i laget som inte fanns där för säg så där en 10 år sedan. Alla presterar max och vill ha speltid.

Vi går förhoppningsvis en härlig vår till mötes.
Kommentera