Frölunda HC

60358 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #534881

Sv: Expertpanelen tippar finalmatch 4, vågar du utmana?
Sibbe: "Grattis till ännu en seger. Även om siffrorna var missvisande var ni bättre då ni har väggen i målet...det är så man tappar hakan."

Jag håller med. Det borde varit 7-0 eller 8-0. =)

Peter Nordström sicka fjunis fasoner karln visar upp. Barnsligare än Kåberg när han istället för att spela hockey visar det han tydligen är bättre på, dvs ojustheter som efterföljs av matchstraff. Pinsamt att behöva se en spearing i en sm-final. Enbart därför borde han få en matchs avstängning vilket han inte kommer få. Och sen Souray skämmer ut sig genom att klaga på domaren när det är han själv och Färjestad som "spelar som ett gäng smågrabbar" för att citera L-G Jansson på radiosporten.
Det såg bra ut i början för kaffelirarna sen när Frölunda la in en extra växel och tack vare ett självmål tog ledningen med 1-0 då försvann FBK ur denna fajten också. Schweizerosten Gerber visade att även han kunde svinga klubban lika bra som sina utespelare och fick 2 minuter i syndaboxen.

Jag vill tacka Frölunda för en härlig Lördagsunderhållning det var riktigt kul att se Sveriges främsta finalsumpare på 2000-talet sumpa ännu en finalmatch.

"Vi åker inte ner till Göteborg för att sola på avenyn" sa Strömberg... Nähä men varför kom ni hit för å hugga ved då skogen finns i Värmland?
Kommentera