Frölunda Indians

59885 inlägg · 3391 ämnen

Forum

« · 1971739 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Sv: Final
Ja vad säger man?? fullständigt mosade av Djurgården och inte ens tvåa på puckarna!! Inte mycket att ta med sig men kanske att man ändå försöker i 3:e och vinner lite närkamper! Så här kan man inte spela på torsdag då vinner Dif igen!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Final
robban101: ja! vinner absolut ingenting! Sämsta på mycket länge! får verkligen hoppas att det händer saker med laget tills på torsdag!! detta blir fanimej inte lätt!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Final
Mike.F: Svårt att vinna om, man förlorar samtliga närkamper...
Kommentera

Sv: Final
Djurgården kör över oss ikväll!! Frölundas spel e som min rygg! Kass!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Final
Nej detta håller inte!! Dif hetare över hela isen och det är tur att många skott inte träffar mål! Djurgården har steppat upp och spelar tufft och bra!!
Skärpning Frölunda!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Final
Snart släpps pucken på Globen och det är ju bara att hoppas att killarna är med från start!! för det kommer att gå undan ikväll!!
VF känns bättre men det gjorde ju FBK oxå och se hur det gick! Nä på med blåstället å kör FRÖLUNDA!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Final
robban101: ja det var inte en match som man hade tänkt sig utan det blev en match som Dif nog hade tänkt sig!!!!!! Det blev liksom inget spel utan raggarhockey som Djurgården gillar!! För vi gillar ju egentligen inte den typen sv hockey!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Final
Mike.F: Känns som om det kunde gått åt vilket håll som helst.
Får hoppas att det beror på att dom inte spelat på ett tag, annars kan det bli jobbigt.
Mattson släpper två skott som jag tycker han borde tagit...DIF´s första är riktigt snyggt, kanske inte avslutet men spelet innan. ..Reideborn gjorde knappast sin bästa match heller, vilket man tackar för :-)
Kommentera

Sv: Final
Oj oj oj så var första finalen slut!! Djurgården mycket bättre än vad jag vågade tro men vi vann!! mycket viktigt

Mike.F
Kommentera

Sv: Final
Så var det då äntligen dags för final och eftersom jag önskade Dif så får jag väl hoppas att det går hem!! Djurgården har inte imponerat på mig men trots det så är dom ju i final!! Jag får hoppas att Frölunda fortsätter på den inslagna vägen och spelar som dom gjort i stort sett i hela slutspelet!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Synct:

Inget nytt under solen i Karlstad mao. Färjestad och deras gnälliga supportrar har alltid varit pinsamma.
Kommentera

Sv: Final
Huge: e det så?? Finna nog en å annan som håller på Dif!! Skit samma vi vinner;)

Mike.F
Kommentera

Sv: Final
Mike.F: Hetare??
Ajaj, skriv inte det på dansbandssidan, då blir du bortmodererad. Och skriver du ”värmlandsäckel” som svar på när moderatorn kallar DIF för ”djurgårdsäckel”, då blir du avstängd därinne.
Skillnad på folk och folk, vettu la.... 😀
Blir iaf en roligare final nu att titta på, DIF gjorde sitt jobb och nu är vi alla jöttlaböööörjare...👊😆
+1
Kommentera

Sv: Final
Så det blev Djurgården ändå! visste att dom inte skulle vika ner sig i 3 raka matcher men jag trodde nog Färjestad skulle vara tuffare mot mål!! men det var dom inte!!! 7:e matchen var jämn men Djurgården var liiiite hetare!!

Mike.F
+1
Kommentera

Sv: Semi
Svanru: Att du på fullaste allvar tror att det är nån konspiration så att Bl.a C-more inte vill ha er i en final, det kan absolut inte vara så att ni inte är tillräckligt bra? snacka om att inte kunna ta en förlust, bit i det sura äpplet, svälj, och konstatera att ni inte räckte till.

Böhööhö vi åkte ut för att inte C-More vill ha oss i SHL, alla är emot oss. Nej, vi hade inte ett lag eller ett spel som räckte för SHL.

Att det är precis ALLA andras fel att ni inte tog er till final, så jävla pinsamt att läsa.
+1
Kommentera

Sv: Semi
robban101: nu får vi se om kapitalet och C more vill ha er som vinnare vilket jag betvivlar. En rättvis final finns tyvärr inte längre men befarar att ni kommer upptäcka detta.
Kommentera

Sv: Semi
Tror våra vänner från Karlstad skall investera i en ny målvakt.
Kommentera

Sv: Semi
Sven.Savage: tack ska du ha Sven det värmde!! Ja vi har gjort ett mycket bra slutspel hittills!! Ha de gött!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Grattis FRÖLUNDA till en rättvis seger i semifinalen. Ni var bättre än Luleå och ni spelade fint, effektivt och juste. Lycka till i fortsättningen!
+1
Kommentera

Final
Det är klart att man hoppas på Dif då man får hemmaplans fördel + att jag tycker nog att Fbk är det bättre laget denna serie och säsong även om Dif var ruskigt bra delar av säsongen!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F: Nja tyvärr tror jag inte det räcker då vi har kapitalet emot oss som vill ha jurgåden i final oavsett regelverk men hoppet finns alltid att de har fått dåligt samvete.
Kommentera

Sv: Semi
Svanru: Tack skall du ha men ni har ju visat genom hela serien att ni kan spela bra och nu har ni chansen! Men det blir ju inte lätt och vinner ni så är det hemmamatch i 7:e och då får Dif det svårt! men ok först match imon!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F: Ett stort grattis till finalen mot förmodligen DIF om så blir fallet kommer jag för första gången någonsin hålla på er.
Kommentera

Sv: Semi
Zappaholic: Han behöver ju inte trycka in nyllet i plexit...oerhört onödigt, inget fult från början, men det blir ju det....
Kommentera

Sv: Semi
Jaha å så e Frölunda i final och jag har sagt det under hela säsongen att det här håller inte!!! Men nu är dom i final och på vilket sätt!! defensiven har varit fantastiskt bra i hela slutspelet som varit i många stunder uselt i serien och nu verkar det som vem som helst kan avgöra!
Stort av Bulan att berömma Frölunda och inte skylla på något utan erkänna att Frölunda var för bra i den här serien!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
robban101: Emils är ful. Harjus är inte alls lika våldsam och med mycket lägre fart. Den tar olyckligt när han fullföljer med armen. Inte alls hårt heller. En tvåa kan jag köpa men en femma tycker jag var grovt. Emil bör räkna med en avstängning.
Kommentera

Sv: Semi
robban101: no coments!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Så var det detta med huvudtacklingar....fyyyy
Kommentera

Sv: Semi
Tarasov: drömfinal? Nja jag vet inte men hur som helst är VF inte där ännu!!


Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F:
Kan bli drömfinal mellan Sveriges två största städer. Visst bör framsidan vinna då😉
Kommentera

Sv: Semi
Skulle vi mot all förmodan gå till final så e jag ”nöjd” med silver om det blir FBK i final men inte om det blir DIF då vill jag se ett Guld!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F: Sådant brukar bara hända när Kanada spelar....är knappast några stora pengar inblandade i detta, mycket mystiskt. Brukar inte heller kolla damhockey, men detta är så märkligt att man blir nyfiken.
Kommentera

Sv: Semi
robban101: kollar aldrig på den sporten men det var säkert mygel då deras målvakt dessutom blev utvisad! Brott lönar sig;)

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Är det någon som vet varför det finska målet blev bortdömt igår? (utöver den politiska aspekten), vad var den officiella orsaken. Kan inte se något som skulle kunna motivera? något som hänt i förra bytet? Känns lite som när Canada vann VM mot sverige (herrar) med en puck som ingen sett vara inne....fast värre.
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F: Nä det krävs inte mycket för att en match skall tippa över, räcker med 2-3 tur studsar så är det kört. exempelvis hade frölunda flax i första, Luleå hade flax vid sitt 1-1 mål sist i Delfinen (som den hette förr). 1-0 målet idag är riktigt snyggt :-).
Kommentera

Sv: Semi
Johannes Hedberg: Det var så lite men om jag inte såg fel så fick Sigalet pris som matchens lirare han var otroligt bra idag!!

Mike.F
+1
Kommentera

Sv: Semi
robban101: jag e aldrig lugn:) ja det var kul och viktigt för Fagemo att få måla!! Men vilken defensiv helt strålande då LHF egentligen inte kommer in framför mål å skapa något!
Det lär ju bli tuffare på måndag!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Gick ju bra detta, kul att Fagermo fick in en.
Bortsett från första 6-7 så kändes det hyfsat lugnt.
Kommentera

Sv: Semi
LHF kommer ut lika tufft idag tur att dom inte träffar mål dock!! bra aggressivt spel i boxplay!. Tyckte dom sa att LHF hade 11-3 i skott men jag hörde nog fel!!
Dettta kommer att bli på bladet!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Dags för 1:a linen att visa framfötterna idag!! det kommer att bli tufft som alltid i en semi men jag hoppas på en annan start i matchen!! Frölunda har inte råd att ge initiativet till LHF då hugger dom dirtekt och även om Mattsson är bra så får dom inte få så många avslut som i torsdags!!
Åka skridskor är givet då kommer chanserna både för mål men även för utv! och själva inte ta några egna!!

Mike.F
+1
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F: tack för utförligt svar.

Iom att Brynäs inte har den bredd Frölunda har kan vi nog räkna med att han hamnar i första backpar hos oss.
Kommentera

Sv: Semi
Johannes Hedberg: först och främst är jag förvånad om det är så att Frölunda inte vill ha honom längre eller om det beror på något annat??. Sigalet är en stark spelare i egen Zon som gärna hänger med upp och gör en del fina mål. Kanske en back i er andra uppställning då han kanske inte är den bästa passningsspelaren! Ni får en bra back med lagom mycket hårdhet! ett bra förvärv! Det är bara att gratulera!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F: vad är din uppfattning om Sugalet? Hans styrkor/svagheter?
Kommentera

Sv: Semi
robban101: nej det är riktigt! måste visa i 1:a bytet vad som gäller, smälla på!!
åka mer skridskor så dom drar på sig 2:or!
extremt få utv totalt! 3 igår varav 2 var helt felaktiga 1 för oss o 1 för dom!!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F: Var ju inte så mycket att bråka om, hade fått skämmas om frölunda vunnit.
Såg lite kraftlöst ut, fast det blir ju så ibland. Tror man var lite "nöjd", vilket Luleå givetvis inte var.
Kommentera

Sv: Semi
Sen var Luleå mycket bättre i defensiven än var dom varit i de första matcherna!!
Bara å bryta ihop å komma igen!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
robban101: ja det sket sig men ett bra försök var det tycker spelet böljar i 3:e! Vi har inte samma tur när vi tar ut Mattsson som LHF hade i första matchen men nära var det:)

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Jo den utvisningen är något udda. grymt rättvis ledning, eller inte. Grymt spännande, Mattsson är strålande!!
Kommentera

Sv: Semi
Såklart jobbigt när LHF får en gratischans att få tryck på Frölunda i början av 2:a sen kom Frölunda igen lite för att hamna i rejäl brygga då dom inte lyckas byta! Sista 5 tycker jag e bra bla för att LHF inte lyckas byta och VF får tryck!!
Det gäller att komma upp lite mer i banan i 3:e!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Kul utv! Ser dom inte att pucken inte ligger vid skridskorna han står ju 3dm från sargen!! Faea!!

Mike.F
Kommentera

« · 1971739 · »