Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1291714

Nu får det fanimej vara NOG!!!!
Nu ska det ta mig fan rensas ut i våran anrika klubb!
Kent Norberg ska BORT BORT BORT....
Mats Ahdrian lika så.
Inga fler spelar köp, bygg ett lag av det som finns. Killarna får ju inte ens en chans att spela ihop sig innan det dyker upp någon ny fjant från finnland eller tyskland.

Nä ledningen har total sabbat våran fina klubb med dyra byggen påde på och utanför planen. Och hörde ni Ahdrians kommentar om att han helldre har 7000 nöjda fans på matcherna, än 9000 som är missnöjda. Va!?! sicken pajas. Den jävla clowen kan ju dra nått gamalt över sig, DET E VI SOM BETALAR DIN LÖN DIN PAJAS!!!

Ja e så förbannad på att dom där döskallarna sitter som gubben i lådan å ingen säger emot dom. Slår vad om att Norberg sitter med en hög statistik papper från jordens alla ligor i handen och kollar vem som gjort flest poäng i respektive liga, back eller forward spelar ingen roll. sen tar han upp checkhäftet och pungar upp.

Altså jag AVSKYR karn, jag skall bada i posseidon som värsta sm guld firaren den dagen jag får reda på att han och gärna resten av ledningen försvinner från frölunda.

Nä sattsa på inhemska göteborgare och juniorer och skicka hem alla finnar och utländska spelare som inte har det minnsta hjärta för klubben utan bara spelar för pengarnas skull.

Tack för ordet (nu reducerade frölunda, dock fördjäves)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nu får det fanimej vara NOG!!!!
Fascix:
Största problemet är att Frölunda växte för fort till att vara en av Sveriges största klubbar. Från att vara konkurshotad så har Ahdrian och co kommit in och styrt upp klubben till att vara en av dom största och framgångsrika i början av 2000-talet.
Du med flera ropar efter mera lokala värvningar och mera juniorer. Kan man gå ut med att man siktar på SM-Guld med ett lag som enbart har Juniorer och Allsvenska spelare som man lyft fram? Men troligtvis kan ett sånt lag endå ta SM-Guld...
Det finns en sån press på Frölunda att leverera och vara en topp 4 klubb så man blir tvungen att värva namnkunniga spelare för att sponsorerna blir nöjda med satsningarna och väljer att fortsätta sponsra. Med ett ungt lag och med sikte på att ta sig till slutspel hur skulle då sponsorer och fans ställa sig till det?

Ahdrian har ju helt rätt i det han säger om att han hellre har 7000 fans på läktaren som bär fram laget än 90000 som buar åt laget.
Det finns fn ingenting som blir bra av att man buar...

Visst kan det vara bra att åka ur och börja om på nytt men man kommer endå vara tillbaka hit vi är nu om några år endå eller som blir Frölunda som Malmö...
Jag kommer då alltid att stötta Frölunda oavsett division men jag kommer aldrig önska dom ur högsta serien bara för att få se än förändring!

Du tror seriöst på att dom spelare som är värvade till klubben inte bryr sig om hur det går för Frölunda utan endast på deras lönecheck?
Att dom spelarna aldrig mer vill spela hockey efter deras sejour i Frölunda för då är dom så rika så att dom inte behöver det?!
Kan nästan garantera att varenda en av dom värvade spelarna i Frölunda vill komma uppåt i karriären och inte bli pensionärer efter kontraktstiden...
Kommentera

Sv: Nu får det fanimej vara NOG!!!!
Jag har knappt missat en match dom senaste 3 åren, och jag fattar inte vad vissa babblar om, om att spelet är åtminstånde bättre nu än förra säsongen. spelet ser bedrövligt ut nu som förra säsongen och inget annat.
Tack å lov slipper man se den där oduglingen till back Niskala. Visst han gjorde några kassar, men han drällde ju med pucken som ett dagis barn. snubben har ett bra skott men NOLL puck kontroll. Nä frölunda har inte gjort ett enda rätt dom senast 3-4 säsongerna. Så det lär ju inte bli bättre med en ny dingeböle till i sonnenberg. Vad frölunda skall fixa är lite "karaktärer" som HV71 har i Davidsson och Törnberg. en grovjobbare framför kassen och en riktigt nice framspelare. Eller kolla Ledin eller Jämtin, backar inte när det hettar till. Lite folk med uttänkta roller som dom från början känner sig till rätta med. Inte som pebben som tydligen skulle bli ledande målskytt i frölunda när han anlände förra året, när alla andra vet att det inte är hans roll.

Som det ser ut nu så HOPPAS jag nästan på kval spel och kanske tillochmed nedflyttning, då skulle till att börja med hela frölundas organisation bli utbytt förhoppningsvis. sedan skulle det snabt visa sig vilka spelare som har hjärta för klubben och vilka som åker vidare till nästa vattenhål för att mjölka kulor.
Kommentera

Sv: Nu får det fanimej vara NOG!!!!
Fascix: Värva Sonnenberg ! Alla Ex-Timråiter lyckas i Timrå-Väst=Frölunda.
Kommentera