Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1291874

Sv: Nu får det fanimej vara NOG!!!!
Jag har knappt missat en match dom senaste 3 åren, och jag fattar inte vad vissa babblar om, om att spelet är åtminstånde bättre nu än förra säsongen. spelet ser bedrövligt ut nu som förra säsongen och inget annat.
Tack å lov slipper man se den där oduglingen till back Niskala. Visst han gjorde några kassar, men han drällde ju med pucken som ett dagis barn. snubben har ett bra skott men NOLL puck kontroll. Nä frölunda har inte gjort ett enda rätt dom senast 3-4 säsongerna. Så det lär ju inte bli bättre med en ny dingeböle till i sonnenberg. Vad frölunda skall fixa är lite "karaktärer" som HV71 har i Davidsson och Törnberg. en grovjobbare framför kassen och en riktigt nice framspelare. Eller kolla Ledin eller Jämtin, backar inte när det hettar till. Lite folk med uttänkta roller som dom från början känner sig till rätta med. Inte som pebben som tydligen skulle bli ledande målskytt i frölunda när han anlände förra året, när alla andra vet att det inte är hans roll.

Som det ser ut nu så HOPPAS jag nästan på kval spel och kanske tillochmed nedflyttning, då skulle till att börja med hela frölundas organisation bli utbytt förhoppningsvis. sedan skulle det snabt visa sig vilka spelare som har hjärta för klubben och vilka som åker vidare till nästa vattenhål för att mjölka kulor.
Kommentera