Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1424107

Sv: Tunga, onödiga skador
Klinth:

Vad tror du på för straff för Karlsson. Med tanke på hur efterblivna den där nämnden verkar vara så får han väl 3 - 4 matcher. Jag hoppas verkligen detta var det sista överfallet vi ser nu och ser därför en lång avstängning på 10 matcher eller mer. Vad fick Alaavara och Wernblom när dom vart avstängda? 20 matcher nånting? Det är väl ett rilmligt straff även för Karlsson.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tunga, onödiga skador
mattias - 74:

en förbannat ful tackling borde bli mellan 15-20 matcher men vad disiplinnämden gör känns som ett tärningskast. Så jag hoppas se båda på isen så snart som möjligt. Jag har alltid gillat Kahna mkt även om han alltid är som bäst mot brynäs han är som en bålgeting i våran zon men jag hoppas han är tillbaka så snabbt som möjligt även om debuten efter skadan sker mot just Brynäs. så krya på er både Kahna och Joel.
Kommentera

Sv: Tunga, onödiga skador

mattias - 74: Har ingen gissning vad det gäller avstängning i antal matcher, mer än att det kommer att statueras exempel. Det kommer att bli en lång avstängning på Sebastian Karlsson. Även Nicklas Danielsson bör räkna med en avstängning, men där kanske det inte blir så många matcher trots allt.

Det som är värst är att våra två landslagsspelare och tillika härförare på isen plockats bort så onödigt, så brutalt, och så regelvidrigt. Och för en lång tid som det verkar. Kan få jobbiga konsekvenser för laget, då Joel och Magnus kommer att ersättas med juniorer...

Kommentera