Frölunda Indians

59886 inlägg · 3391 ämnen

Inlägg #2001761

Sv: Säsongen 2019-20
Zappaholic: grattis! Ni vinner och gör det kanske rättvist ! Jag tycker domarna gör det rätt vid båda målen men ni vann ju trots det, lite mer flyt med studsarna framför mål för er!

Mike.F
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 2019-20
Från att ha gjort säsongens kanske bästa match (Skaik hemma) har vi nu spelat 3 raka bortamatcher och förlorat alla!!! Denna match var den sämsta dock mot ett bättre lag än tidigare 2! Trots ett ganska bra offensivt spel men med en målvakt som spikade igen så kom inte de där riktigt tydliga lägena förrän efter halva matchen men då var det försent!! 3-6 är ju mycket bättre än 0-5 men det kommer bli svårt! Rubins sämsta match men så fick han faen ingen hjälp heller. 2 billiga mål i krysset som båda målvakterna skall ha och en indianare i egen zon som e så slarvig! Lennströms backspelet i pp när FBK gör mål är juniormässig!! 2 fina mål av Mustonen o Lasch! räddade kvällen liiite!

Mike.F
Kommentera

Sv: Säsongen 2019-20
Mike.F: Jag tycker kanske att andra målet är klarare att döma bort än första. Om det är så att Sigalets skridsko är på Rubins klubba inne i målområdet. Nu minns jag inte om det var så..
Kommentera