Golf

757 inlägg · 43 ämnen

Inlägg #1159667

The Players 2009

Sitter och tittar på The Players 2009 och imponeras av Henrik Stensson. En bra bit in i tredje rundan är Stenson tvåa, endast ett slag efter ledaren Cejka. Det som imponerar mest är att han spelar genomgående stabilt, det är just nu inte ett dåligt slag.

De pratade en del om Tiger Woods träningsschema, dessutom. Uppstigning 04.30, då man kör styrka och fys. Sedan frukost innan man beger sig ut på banan och tränar 1½-2 timmar närspel. Därefter till rangen och slå igenom alla klubbor innan man beger sig ut på banan och spelar 9 hål. Efter lunch blir det mera slagträning och inriktad träning innan det blir 9 hål till på banan. Sedan middag och så ledigt på kvällen. Nästa dag, samma sak igen.

Aaron Baddeley hade bett att få träna med Tiger och Tiger sa ja. Aaron bodde hemma hos Tiger och körde samma träningsschema. I tre dar. Sedan gav han upp. Det var helt enkelt för tufft.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: The Players 2009
Sista dagen och efter drygt halva rundan leder Stenson med två slag. Han är den ende av toppspelarna som inte gjort en bogey så här långt under dagen.
Kommentera