Golf

757 inlägg · 43 ämnen

Inlägg #416796

Sv: Äntligen!
Sannes: Jo det är en riktig härva nu det här med Viasatkanalerna. Jag skickade själv iväg parabolkortet med rek idag. Dessutom så är Canal Digital stämd av Viasat till marknads domstolen och det är vi kunder som får sitta emellan. Jag börjar att tycka mer och mer illa om Viasats agerande i dagsläget.

Jag har betalat i över ett år för att kunna se Viasat Sport. Helt plötsligt slutade allt att fungera. Skitförbannad ringde jag upp Viasat och frågade vad de höll på med.

Du måste köpa en ny digitalbox blev svaret. Jag svarade tillbaks att jag hade en sån bra box redan och inte ville köpa någon ny. Det skulle dessutom visa sig att den nya viasatboxen troligtvis inte fungerade tillsammans med Canal Digitalkortet. Så då skulle jag behöva köpa två nya boxar och det tycker jag är alldeles åt skogen fel. En box räcker gott och väl tycker då jag då man i dagsläget måste ha fler elkontakter i hemmet än begagnade kalsonger och trasiga strumpor.

Då blir det svårt att se på våra kanaler var det svar jag fick. Då vill jag säga upp mitt abonnemang svarade jag och sa tack och hej leverpastej. Inte en antydan av Viasat att vilja ha mig kvar som kund.

Tänk vad mycket befintliga kunder som Viasat slarvar bort p.g.a sitt idiotiska sätt att handla på. Bara för att man inte ska kunna se deras kanaler på Canal digitalboxarna. Det här är väl bara början på Boxkriget, det kommer att bli värre var så säkra.

Nu köpte jag i dagarna dock en ny sk Combobox av Canal Digital istället för att hyra den gamla digitalboxen som jag gjort innan (man kan använda den både till marknätet samt parabol) och jag har nu lyckats fått in tv3 och z-tv plus lite andra dyngkanaler genom ett gammalt konstigt kort som jag använder genom CA-modulen. Men Viasat Sport blir svår att knäcka, i alla fall i dagsläget då dom använder sig av nån ny kodning.

Boxerpaketet går också att hyra in sig på och ska fungera på den nya comboboxen men då måste man ut med ytterligare 159 kr/mån.

Radiotjänst ska ju också ha sin beskärda del så det är en jäkligt dyr fritidssysselsättning att vara sportintresserad i dagens tevesverige. Jag vågar knappt kika på räkningarna hur mycket jag lägger ut varje månad för att sitta/ligga i hörnsoffan och glo på dumburken.

Heja Europa...!
Kommentera