HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Banbrytande HV?

371000 · » Till forumet


Sv: Banbrytande HV?
Hej. Vad tror ni här inne vad det blir ikväll då? Själv så tror jag att hv kommer föra matchen men att brynäs kan skrälla och ta en poäng.
Vi har Jocke Lundström i kassen ikväll och han är het just nu..

Tips: 3-3...

MVH//Marcus //Brynäsare
Kommentera

Sv: Banbrytande HV?
Gone:

Ja, Åke Wilhelmsson och Kari Storakre gör Djurgårdens TV på Öppna Kanalen (public access/"amatör-tv"). Programmet är enkelt men proffsigt pga Åke och Karis långa TV-karriärer. Här har Lars-Gunnar Björklund, Stefan Rehn och många andra profiler framträtt.

Hammarby Fotboll/Bajen Fans har ett program varje söndag kl 18:30 även de på Öppna Kanalen. Jag såg ett när jag upptäckte det nyligen och det var riktigt bra, gjort med enkla medel: En programledare som läste lite nyheter om Hammarby och däremellan varvade med egna reportage om klubben. Det här programmet en íntervju med Anders Linderoth och sedan ett småkul inslag där en supporter berättade minnen från resor, matcher och träningar.

Sammantaget är bägge programmen av sådan kvalitet att jag skulle vilja se det bästa av båda för att göra medlems-tv för Brynäs.
Kommentera

Sv: Banbrytande HV?
Gone: Då får väl vi satsa på att bli först att göra ett tillräckligt bra program för att det ska överleva då...;-)
Kommentera

Sv: Banbrytande HV?
Dysso: Först? I Jönköping kanske, men här i stan så har i alla fall DIF haft sitt eget program i lokalkanalen, kanske även att Bajen har haft det. Jag har för mig att jag hört det men det är naturligtvis inget jag suttit och tittat på :-P Precis den typen av program du snackar om, info inför matcher, highlights från spelade matcher, spelar och tränarintervjuer osv. Lars Gunnar Björklund satt och stakade sig i vårt program, vem ska ni ha?
Kommentera

Sv: Banbrytande HV?
Tycker det här låter helkul. Det lär väl bli lite stapplande i början, men får de med lite intervjuer och matchbilder så räcker ju det för att det ska bli sevärt. Det vore inte helt fel om samma personer som håller i webradion får sköta detta. De är helt ok faktiskt...
Kommentera

Sv: Banbrytande HV?
Dysso: Haha säkerligen finns det nån vänlig själv som kan rippa ner det för dej :) ore ju synd om du missar det tycker jag. Npån vänlig själ i HV land måste ju lösa detta för utomsoknes supportrar :)
Kommentera

Sv: Banbrytande HV?
MoK:

Jo, jag tycker också det ska bli mycket intressant. Lär väl vara ett projekt som utvecklas, så jag räknar väl själv inte med att det ska vara så jättebra i början. Surt att man inte får se det, som sagt. Får hoppas någon driftig själ mpeg'ar det och lägger ut det på DC eller nåt. :)
Kommentera

Sv: Banbrytande HV?
Dysso: HEhe ok jag ger mej :) Kan bli intressant att höra hur kavliteten blir på detta program och vad supportrarna tycker själva om det.
Kommentera

Sv: Banbrytande HV?
MoK:

Notera att jag skrev "Först med det här", där jag syftade på ett program man gör själva. Var skrev jag "HV först i TV" ?
Kommentera

Sv: Banbrytande HV?
Dysso: HV först i TV, njaee där var ju MIF faktiskt först även om dom sålde ut sej.
Kommentera

Banbrytande HV?
HV startar ett eget TV-program! 8 program kommer sändas under våren som ett första test, och det kommer innehålla "Highlights från elitseriematcherna, analyser av tränarna, intervjuer, debattpanel, frågehörna samt intressanta reportage är några av programpunkterna."

Vi var först med att bygga en ny arena som vi ägde själva, nu är vi först med det här också... (MIF må ha haft sin dokusåpa/dokumentär, men det här är något annat. Där sålde MIF ut sig...)

Coolt, tycker jag iallafall. Synd att man inte kan få in Lokal-tv från Jönköping här uppe i norr...
Kommentera

371000 · »