HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Framtiden!

449402 · » Till forumet


Sv: Framtiden!
OskarB:

Tycker HV gör helt rätt här, finn det spelare i juniorlagen så är det perfekt att testa dom vid skador. Sen att det slagit väldigt väl ut gör inte saken sämre. :)
Kommentera

Sv: Framtiden!
Nu ser jag på hv71.se att Niklas ska åka till USA på lördag och spela en fyrnationsturnering för Team18-laget. Så mot Timrå är han inte tillgänglig.

Mårts kommentar om Niklas: - Mycket kul för vår 87:a. Niklas var orädd och vågade. Han stod till och med upp i mittzon. Har vi så unga spelare som vågar så måste även vi ledare våga släppa fram dem. Först Åkerlund och nu Hjalmarsson.
Kommentera

Sv: Framtiden!
Dysso: Tja, varför inte? Om inte Halvard är hel är det ju inget att snacka om. Sen ska det väl i ärlighetens namn sägas att han inte ställdes inför allt för svåra prov. Men han fick t.om spela BP ett par gånger och han tog sina markeringar, höll rent framför mål, såg till att Livs sikt var oskymd när skott kom och skötte sig verkligen exemplariskt på de uppgifter som han ställdes inför. Jag är mäkta imponerad!!

En gång är ju dock ingen gång heter det ju. Han är ju fortfarande ett ganska oskrivet kort.
Kommentera

Sv: Framtiden!
OskarB:

Låter på dig som om han borde få chansen även i matchen mot Timrå?
Kommentera

Sv: Framtiden!
Dysso: Gott om tid har han definitivt. Undrar hur många 17-åringar som fått pris som matchens spelare i sin debut...:-)
Kommentera

Sv: Framtiden!
OskarB:

Låter ytterst lovande. Nästa back att gå från J20 till en ordinarie plats i HV? Han har trots allt gott om tid på sig...
Kommentera

Sv: Framtiden!
Dysso: Niklas var riktigt bra! Bara 17 år och jag tror inte han gjorde ett misstag på hela matchen. Han spelade enkelt, tog hand om sin bevakning, stötte fram och bröt passningar och satte in en och annan tackling. Hade han bara fått ett skottläge så hade han väl hunnit med allt i sin debut. Riktigt kul att se!!
Kommentera

Sv: Framtiden!
OskarB:

Räknar med en rapport om hans framfart ikväll...
Kommentera

Sv: Framtiden!
Det ser ut att bli mer än bara ett par byten för Hjalmarsson ikväll. Då Halvardsson inte tycks kunna spela är Niklas uppsatt i ett 3e backpar tillsammans med Kimmo Peltonen.
Kommentera

Sv: Framtiden!
Det ser ut som att ännu en framtidsspelare kan få möjlighet att visa upp sig i HV. 17-årige backen Niklas Hjalmarsson kommer förmodligen få vara ombytt i kvällens match mot Malmö. Det vore kul om han kunde få ett par byten också.
Kommentera

Sv: Framtiden!
Dysso:

Det var en intressant artikel du letat fram. Ska bli intressant att se om han fortsätter "alvestatraditionen" genom HV´s olika lag.
Kommentera

Sv: Framtiden!
Dysso:

Man kan gott konstatera att HV haft en särdeles fingertoppskänsla när man plockat talanger som har Alvesta som moderklubb. Det började med Anders Wilander (Mats brorsa), som faktiskt hade stjärnstatus på 70-talet. Från Smålands första TV-puckssegrare 1979, plockades Pelle Martinsson som också spelade med HV i ES. Torbjörn Persson var en gedigen ES-spelare i början av 90-talet. Johan Lindbom är ju redan nämnd i artikeln, men också Matz Nilsson kom från Alvesta och gjorde 9 matcher i ES som junior. Han får väl ses som den minst lyckade Alvestasonen i den blå skruden.
Kommentera

Framtiden!
Är det den här killen som ska bli nästa storstjärna i juniorlaget, och senare HV? Han verkar ha förutsättningar för det iallafall...
Kommentera

449402 · »