HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Luleå - HV71

507389 · » Till forumet


Sv: Luleå - HV71
Olausson kanske är med idag! Sen gör Remmen och Loponen come-back!
Kommentera

Sv: Luleå - HV71
Dysso: Ringde och bokade igår och då fanns det bara kvar rad 2 platser på långsidorna, så det blev på kortsidan för våran del.

Längtar så grymt till torsdag, senast jag såg en match måste ha varit borta mot Modo.Och det var ett tag sedan.
Kommentera

Sv: Luleå - HV71
Portello:

Vi sitter på sektion D långt upp.. Det är väl andra sidan av rinken? Ser fram mot matchen, länge sen nu!
Kommentera

Sv: Luleå - HV71
Dysso: Hmm, det blir alltså "The battle of Papa Bear vs Papa Bull" eller något sånt.
Återstår att se vilken pappa som är minst otursförföljd...
Kommentera

Sv: Luleå - HV71
Dysso: Kommer också att vara sittplatsnisse på torsdag. Kommer sitta på sektion H tror jag det var.Rad 6.Anledningen att jag ska sitta är att min pappa ska förlja med och att jag hade presentkort på biljettdirekt så då passar ja´g på att bjuda honom.
Kommentera

Sv: Luleå - HV71
Lövva:

Time will tell, är väl inte så mycket att snacka om. Både HV och LHF är väl i form, tycker det börjar lukta slutspel får båda lagen. Kommer för första gången när HV gästar COOP (eller för den delen Delfinen) vara placerad på sittplats, får se om det för tur med sig eller inte... ;)

Hoppas på en tät och tuff match, och att hemmapubliken visar upp sig från sin bästa sida. Min farsa är nämligen på besök från Jönköping då, och gör sitt första besök i Arenan.

Resultatet? Tja, måste jag tippa så;
3 - 3 vid full tid, HV tar det sen i säsongens andra suddenseger.
Kommentera

Sv: Luleå - HV71
pontare: Själv har jag svårt att se att Luleå ska förlora en sådan viktig match. Matchen kommer säkerligen att gå i slutspels karraktär och det hetaste laget lär ju också dra det längsta ståret.

Måste säga att det känns skönt att Lule inte hade med någon spelare i Tre Kronor.

Nä det återstår och se hur matchen går. Men ett Luleå i högform hemma i COOP. Jaa, det ska ju bara sluta med en hemmaseger.
Kommentera

Luleå - HV71
Äntligen match!

Lite tidigt kanske att ta upp den här tråden...men skit samma, det är äntligen match igen!

Match mot Luleå. Borta. Huuaa. Inte den lättaste uppgiften, det kommer bli svårt att vinna där uppe. Men man hoppas ju på det bästa! Så här sade Mårts, (enligt hv71.se)

"Hur har den senaste veckan varit?

- Vi har tränat längre och tyngre pass än vanligt. Både på isen och i styrkelokalen. De som varit hemma har tränat ordentligt. Det som är synd är att varken Pasi Määttänen, Andreas Karlsson eller Fredrik Olausson kunnat träna. Määttänen har ett brott i foten och blir borta från träning i ytterligare någon vecka. Och varken Karlsson eller Olausson är inte riktigt återställda än, säger Pär Mårts.

Hur ser det ut för Mattias Remstam och Jouni Loponen?

- De har tränat hårdare och hårdare för varje vecka. Den senaste veckan körde de för fullt med oss och är redo för comeback mot Luleå på torsdag, avslöjar Mårts."

Possetivt att Remmen och Loponen är tillbaka, synd att inte Karlsson och Olausson är tillbaka, det hade jag faktiskt trott och hoppats, men men...

Tror att det blir en tät och hård spelad match. Men det blir en rätt så klar HV vinst.

Tips: Luleå - HV71 2-5 Kämpa HV Kämpa!
Kommentera

507389 · »