HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Vem är HS:s bästa skribent?

972495 · » Till forumet


Sv: Vem är HS:s bästa skribent?
WarhawK:

Håller med dig om Alisandali.
Kommentera

Sv: Vem är HS:s bästa skribent?
Et tu Brute:

Hörde mitt namn nämnas härinne, så jag lägger mig väl i en kortis jag också.

Som Warhawk sa, så skriver jag inte så mycket på HS. Vet inte varför det blivit så, men har väl haft svårt att hitta intressanta ämnen. :-P

Har väl svårt att göra nån egen lista, men de två jag tycker har bland de vettigaste åsikterna på detta förum (alltså inte bara i HV:s gb) är WarhawK och Paddan.

Som WarhawK skrev så snackar vi i stort sett varje dag och vi är inte överens alla ggr, men det ska man ju heller inte vara, hehehe! Han vet dock i stort sett alltid vad han pratar om, och var det nån detalj man själv glömt så kan man räkna med att få tillförlitlig info från hans sida. :-) Kan med lätthet säga att jag inte pratat med någon som är kunnigare om NHL än han... :-)

Paddan snackar jag ju inte med på samma sätt, men av det jag läst av hans inlägg så verkar han otroligt kunnig och insatt.... och sådant förtjänar respekt!
Kommentera

Sv: Vem är HS:s bästa skribent?
Et tu Brute: 3:an tycker jag är helt Ok.... ;-)

Återkommer i ämnet.
Dags att sova...
Kommentera

Sv: Vem är HS:s bästa skribent?
Patrik L:

En av anledningarna till en småskalig exponering är just Patrik L.
Kommentera

Sv: Vem är HS:s bästa skribent?
Et tu Brute:
Eftersom ingen annan verkar svara så går jag ut och svarar först , om man bortser från dig då

1. Henkaaa . Är en extremt kunnig skribent inom NHL som praktiskt taget diskuterar med dagligen , dock skriver han hemskt sällan här på HS

2. Alisandali . För att vara en enögd lecksing tycker jag han är den mest nyanserade skribenten på denna site .. nuff said

3. Gusten . Har en hel del gemensamma hockey intressen som Gusten eftersom både han och jag är Brynäsare och Rangers supportrar och sen är han en reko kille trots han gillar idol ;->
Kommentera

Sv: Vem är HS:s bästa skribent?
Et tu Brute:

Inte varit inne på Hockey Snack senaste 3 åren i princip.
Vad har hänt med den tidigare så aktiva signaturen Oskar B?

Tråkigt att han inte längre tycks vara aktiv!
Kommentera

Sv: Vem är HS:s bästa skribent?
Fy fan vad ni är kassa!
Kommentera

Vem är HS:s bästa skribent?
Det här blir en tråd för alla rövslickare och ryggkliare. Men förmodligen kan kanske ett och annat vettigt också framkomma. Vill man slicka någon i röven krävs en jävligt bra formulering. Oneliners undanbedes. Här gäller det att lista tre personer med formulering från 1 till 3. Jag är domaren!

1. JimmyH. Här har vi framtidens hockeysverige. Alltid nyanserad, ärlig och patriotisk. Har till och med en blogg på ST, som måste anses som läsvärd. Brusar aldrig upp! Har en mycket anlytisk förmåga som det är lätt att förlika sig med.

2. Martin S. Här har vi otroligt bra infromation för den MoDo-intresserade, för många med ett bredare ishockeyintresse också. Men vad händer sen? Är inte MoDo med i Europacupen...vad för slags information får man då? Ja, vare sig Crosby, Lidström eller Gretzky medverkar. Martin skriver här allt för sällan!

3. Huge. Fy fan, för att vara den ende positive i den gb:n. Han har i alla år stått upp för sitt BIF. I år har det kanske blivit för mycket av den varan, men vad har han emot sig? Europas glupskaste supporterföreningen. En förening full med förståsigpåare som nästan eller aldrig besöker LA. Deras anhängare, som oftast förknippas med Quisslingar är säkert en del av den dåliga beläggning som den nya arenan har haft. Typ! Vill du träffa BIF-anhängare skall du åka till Globen. I LA får de aldrig in mer folk än vad vi varit i Knäckebrohult.
Kommentera

972495 · »