HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1263246

Sv: Puckade Årstiden 10/11

distanserad:

Nej, det är inte svårt att gratta en spelare som Mange, han är en av dem som är värd en sådan här utmärkelse.

Däremot har ju Expressen varit oerhört "lättlästa" de senaste sju utmärkelserna. Idel lagkaptener och målvakter från det SM-vinnande laget, med undantag för Kung Kenny 2006, som både fixade sig en utmärkelse, ett OS-guld och ett VM-dito.

Sedan har de dessutom tagit monopol på Guldpucken. Dom redovisar bara vinnare sedan 1979, då skitblaskan tog över efter Firma Gillberg & Co. Nog kunde man vara generösa och redovisa alla vinnare sedan 55/56, av svensk hockeys allra äldsta utmärkelse?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Puckade Årstiden 10/11

Linkan! What a fuck? Nu var det jävligt länge sedan hakan trillade ner på bröstet med sådan intensitet, att det nästan gjorde ont.

Hur fan har man tänkt sig det här? Det man närmast kommer att tänka på är ju VM 2007, då Davidsson tillsammans med Bremberg och Hörnqvist var turneringens produktivaste lina.

Men spräcker man förstalinen för att Davidsson skall få en ny lekkamrat i Bremberg? Knappast!

Och Bremberg kan ju knappast vara tänkt för en 3:e eller 4:e formation, så då borde andralinan få det här utseendet, Bremberg-Falk-Laine.

Kvar till 3:e och 4:e har vi då centrarna Beech, Piros och Linnander samt vingarna, Sundh, Lindström, Ledin, Önerud, Petersson och Fasth. Lägg därtill att det inte är helt omöjligt att både Tedenby och Ullström återansluter efter camperna i höst.

Känns som någon eller några är på väg bort, för att man skall få ihop det här optimalt. Mest överflödig (och dyr) just nu, torde Beech vara. Han är ju inte heller något utlåningsobjekt, som eventuellt kan vara en lösningen, för en del andra spelare.

Men visst börjar det likna något som eventuellt skulle klara att försvara en SM-titel? 

Redigerad kommentar

Kommentera