HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #862388

Sv: Semi
zigge:

Att bli överspelade i boxplay kan är aldrig något man kan skylla målvakten för. Jag tycker inte Ersberg gjorde en dålig match, visst, han kunde kanske tagit ett av dom där tre målen, men inte mer.

HV förlorar matchen på att man inte kan göra mål. 33 skott, 1 mål är underkänt hur man än vänder på det, hur bra modo's backar än var.

Sen, svara på hvfantasten, det kostar inget att registrera där. Att svara på ett annat forum om du riktar dig dit är helt meningslöst. Jag tvivlar på att dom flesta där läser här. Sen är det väl ingen som sagt något annat än att det bara är hvfans där i stort sett - vinkeln blir därefter. Vad jag sett på t.ex. modohockey.se så tycker jag dom är ganska sansade i jämförelse. (nej, jag har inte läst där under dom här matcherna, de besök jag gjorde tidigare var alldeles tillräckligt - de "vettiga" fansen verkar finnas här, men vissa undantag då.)

Förövrigt, att hitta på "roliga" smeknamn på spelare/annat gör inte att dina inlägg blir bättre, ett litet tips. Jag har svårt att ta dig på allvar...
Kommentera