IF Björklöven

724 inlägg · 66 ämnen

Forum

2126704 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Sv: Apropå nånting...
Isak Mantler, vilken kille! Nu håller han på att få självförtroende och jag är glad för hans skull.
Resten av laget, kan så mycket bättre. Men idag kändes det viktigast att få till en vinst. Bara att jobba ännu hårdare för att få upp nivån och ta en till match. Chans till det kommer snart.
+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Vombat: Svårt att säga, de som kan veta något om Wallson finns nog närmare laget. Men, det jag vet om hur sånt funkar är att ibland kan (en duktig) ledare på något märkligt vis dra energi ur ett lag beroende på hur samspelet fungerar. Det behöver egentligen inte vara något fel på karln. Jag som åskådare känner bara att det finns något som drar energin åt annat håll än ner på isen i varje byte.
Jag kan ha fel. Det har jag ofta. Men ungefär i detta läge gjorde Virus ett nytt handslag i laget säsongen 86-87. med lyckat resultat. Det kanske var vid jul ungefär.

Nån annan här på orten som har annan bild?
+1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Mezdah:
Hej Mezdah

När Skellefteå blev utan tränare då Tommy Samuelsson tackade nej härom våren då var det nog många som trodde på en återkomst för Wallson hos Ske då han till och med bodde på orten. Men nix, Kentää "snodde" honom till Löven medan Ske satsade på oetablerade Falk till sitt bås. Då trodde jag att PK gjort ännu ett kap. Och som säsongen startade så stärktes de intrycken. Men nu vette fasen. Man börjar kanske förstå hur han kunde hålla sig arbetslös trots att många föreningar satsat på oetablerat i ledarroll. Ex Bert i LHC mfl...
Hur låter det på hemmaplan du som är mer insatt än mig? Finns förtroendet kvar gällande Wallson?
Kommentera

Sv: Blodbowl 2021
JoseGonzales: Det är verkligen jätte jätte jättehårt spel!

Rahimi diving 15:11 kvar av tredje.

Liss visar att han tål hårt spel när han tar en interference som hämnd vid 12:52 kvar av tredjeperioden.

Så hårt!

Ottossons elbowing är megahård!

https://www.hockeyall...re-matcher

Rahimis tidigare avstängning för "Slashing" är ju hårdast av allt!
+4
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Man är besviken. Man kan inte annat än vara besviken. Förlust, javisst, men det saknas energi. Jag börjar tro att grabbarna behöver lite inspiration. För, det känns inte som att hockey är det roligaste som finns just nu. Visst, publiken saknas, men det gör den för alla. Jag tror Hans Virus skulle behöva komma och ta ett snack med grabbarna. Om hur man kan vända en skuta. För, det går. Jag är fullständigt övertygad om det går, men det måst till ett nytt kontrakt mellan spelare och ledare. Nu skall jag lida och sedan komma igen.
Kommentera

Sv: Blodbowl 2021
Spock: Två lag som tål att spela hårt spel, blir en kul match. Vissa lag klarar inte riktigt att bli spelat hårt på..
Kommentera

Blodbowl 2021
Blir detta grundseriens våldsammaste match?
Två lag med en historik av avstängningar och vårdslöst spel. Återstår att se om Rahimi "slashar" någon.

Blood Bowl 2021 är strax igång.
+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Axle San: med facit i hand så skulle han såklart stått kvar men han säger i intervju att han var säker på att nå pucken först och då också tog för givet att han var "fredad" i och med det...och sen vet vi hur det gick 😥😥!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hanzon: Paulin gjorde en väldigt grov felbedömning där genom att gå på puck istället för att stå kvar och förbereda sig på ett friläge. Väldigt riskabelt att gå ut där på många sätt, hinner han först så är kassen trots allt tom och ett enkelt mål om en motståndare får tag på rensningen.
+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Axle San: – Det är en kamp om pucken. Poulin åker ut med hög fart för att ta pucken, han är först, men det är väldigt tajt, Liljendahl har all rätt att åka efter den pucken han med. Sedan sker en kollision. Då är det upp till domarna att bedöma ifall Liljendahl försöker undvika kontakten eller om han försöker tackla Poulin. Som vi ser det så sätter han inte in någon tackling, det går väldigt fort och han försöker inte träffa, men det blir en olycklig kollision. Jag lider med Björklöven som får sin målvakt skadad en andra gång, men det förändrar inte själva bedömningen. Vi kan ju inte göra den utifrån att det blir en skada utan utifrån vad som sker, säger Björn Wettergren och förklarar mer:

– Målvakter är ju inte tacklingsbara någon gång, men det är heller inte så att målvakter inte kan hamna i kontakter på olika sätt. Hade Liljendahl varit först på pucken så skulle det blivit en tripping på Poulin. Nu är Poulin först, han kommer i hög fart och väldigt lågt och det blir en olycklig, men regelmässigt okej kontakt.
+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hanzon: Vad säger han? Det är en betalvägg.
+1
Kommentera


Sv: Apropå nånting...
Mezdah: Kämpa på!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: så klart att det var en olycka. Ingen spelar för att skada någon. Hade det varit med mening hade det gjort mer ont.
Men missflyt för oss gröngula. Så klart är det surt då han faktiskt lirat mycket bra. Och precis kommit tillbaka från skada.
Bara att bryta ihop och komma igen. Det har man lärt sig att göra. Den gröngula halsduken har under åren torkat många tårar. Den kan göra det igen. Vi kommer igen.
+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Samtidigt kunde spelaren vikt av till höger för att undvika en kollision så skall man vara petig så skulle det kunna tas för goltending interference här. Målvakten är inte tacklingsbar.
Olyckligt oavsett och det är ju vansinne av Paulin att ge sig ut där.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
dempa:

Tycker faktiskt inte detta är så mycket mer än en olyckshändelse. Det går liksom inte ens att jämföra med när bartosak fick en tackling i huvudet av åslin inne i målgården, det är ett onödigt överfall.

Det är race om pucken och Almtuna spelaren gör helt rätt som går 100% mot puck för att skapa friläge. Poulin fortsätter ju att glida efter han slagit bort pucken och kollisionen är ett faktum.

Kenttä och gänget måste vara rejält pressade som de gråter ut i media.

Bara för kenttä att öppna börsen igen.
+8
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
dempa: Är ju även Poulin som glider som en curlingsten rätt in i Linjendahl..
+1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Mezdah: han var onödigt långt ute o spelade den pucken. Kunde almtunakillen försökt undvika honom? Kanske. Men han jagar ju friläge, klart han kommer med full fart då, förväntar sig kanske inte att det ska komma en keeper där..
+5
Kommentera


Sv: Apropå nånting...
Ser på VK att det ser ut som om P blir borta 6-8 veckor pga skadan. Tack för det....
När vi för en gångs skull började få ordning på torpet så smått. Lite samma känsla som i mars.
Man får deppa ihop och försöka komma igen.
+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Härligt med en riktig vinst igen. Man gläds då det händer. Nu hoppas jag bara att ingen skada blev allvarlig. I synnerhet Poulin behöver vi ha på isen, men även Vesel. Kan kanske årets sista match ge lite hopp inför det nya året?
+1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
MrLöven:
Jag tänker att han inte gjort det, laget känns fortfarande gediget. Däremot så träffade han lite bättre förra året, iaf än så länge.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Duncan: Tycker att Löven jobbade bra, men nu är Timrå bättre. That's it. Inget konstigt med det så som trenden sett ut ett bra tag. Bara att komma igen och försöka få spelet att stämma bättre och få upp tempot. Det behövs. Det är länge kvar på säsongen. Inte hänga läpp. Det finns skills i laget men ett lag är alltid större än summan av skillsen.
Kommentera

God jul
God jul på er, önskar serieledarna 🎅🏻
+4
Kommentera

Sv: Björklöven - AIK
JanneG: Jo, gnagarna är på gång och gjorde en bra match. Hockey är kamp. Vi Lövare får väl glädjas åt att skillsen inte är borta, men man måste komma tillbaka in i tröjorna igen. Nu får vi försöka bita Timrå efter jul. Inte lätt som det ser ut. I år är det Timrå som har flytet känns det som.
+1
Kommentera

Sv: Björklöven - AIK
JoseGonzales: varför klagas det på offsideregeln på när liss skjuter sen, det är 2 meter, löven är riktig bra, men så jävla gnälliga, kommer få svårt i kval. Bra kämpat gnaget
+1
Kommentera

Sv: Björklöven - AIK
JanneG: förstår att de ringer på 3-4 målet. Tycker det ser ut som en situation där AIK spelaren är på Poulin men på reprisen ser man att det är Fredric Andersson.
Kommentera

Sv: Björklöven - AIK
JoseGonzales: men det skall ringas på allt, jobbigt att löven gnäller på allt, när de kan spela hockey
Kommentera

Sv: Björklöven - AIK
JoseGonzales: Lövens tur just nu, Fredric Andersson drar alltså ner Poulin och 3-4. I princip 4 slumpmål på 12 avslut.
Kommentera

Sv: Björklöven - AIK
jonsson: Ser ut som att Rahimi stöter till honom lite. Solklart mål!
Kommentera

Sv: Björklöven - AIK
JanneG: Löven är jävligt bra idag men det syns också tydligt att självförtroendet är lite naggat. Man har inte riktigt flytet fast man äger spelet!
Kommentera

Sv: Björklöven - AIK
jonsson: ja det var absolut inget fel från aik spelaren tycker jag
Kommentera

Sv: Björklöven - AIK
JanneG:

Såg ut att va ett knepigt agerande av löven målisen, missbedömning?
Kommentera

Sv: Björklöven - AIK
JoseGonzales: löven har verkligen bra fart
Kommentera

Sv: Björklöven - AIK
JoseGonzales: hockey är knepigt, björklöven äger mycket av spelet men är inte så farliga ändå, det man vet är att det blir omställning
Kommentera

Björklöven - AIK
Löven äger totalt första 11 sedan efter AIKs slumpartade 1-0 är det som att psyket faller ihop. Precis dom vi sett senaste tiden. Måste hitta tryggheten igen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Mezdah: Tränare o ledarstab borde ta sig en allvarlig pratstund. De som dessutom var medverkande i matchen borde allvarligt fundera om de är lämpade som ledare. Hade jag varit med som ledare så hade jag visat mina känslor på ett helt annat sätt än vad som syntes på TV;n.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Vågar man lägga in 1000kr på AIK på fredag? Nån som har nåt insidertips?
+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
MrLöven: Ett stort snäpp eller flera. Det måste upp.
Men såklart måste vi komma ihåg hur det egentligen är att vara Löven-supporter.
Förra säsongen var snarare otroligt lyckad på alla sätt. Inte sedan 2000 har vi haft sån framgång. Nu ser det ut som att Timrå håller på att få det flytet vi hade ifjol. De har behållit stommen, de har behållit tränaren och kunnat jobba vidare. Vi måste inse att framgång inte kommer gratis utan det krävs hårt jobb och fokus. Man måste vilja jobba lika hårt när det står 3-0 som när man jagar i underläge.
+1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Mezdah: "kliva upp ett snäpp" 🤔🤔, tror inte det räcker med ETT, vi är miltals efter Timrå just nu! För tillfället känns det som Kenttä totalt tappat fingertoppskänslan i sitt lagbygge! Kan bli en riktig floppsäsong det här! Mycket tveksamt om vi ens tar oss till bäst av 7 mot Timrå...😬🙈!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Axle San: det skulle förvåna mig stort. Killarna är väl ändå proffsigare än så. Jag skulle snarare tro att det fanns folk som anade och chansade på att Mora skulle kunna komma igen då de satte sitt första mål så effektivt.
Löven hade inte gjort hemläxan bra nog. Det tror jag är fallet. 3-0 och sedan var de inte med här och nu längre, utan nån annanstans.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
KulaShaker: Aj aj, det luktar läggmatch.
+4
Kommentera


Sv: Apropå nånting...
JoseGonzales: ja, pinsamt. Bedrövligt. Helt enkelt. Nog pinsamt för att motivera hela gänget att rannsaka sig själva imorgon efter en natts dålig sömn. Skills finns, men inte lag. Just nu.
Vid matchstraffet gav man upp. Men då hade det redan hänt.
Hemläxa måste göras. Inte fuska med den.
Man får inte slappna av nån gång. För, då kommer man inte upp på tå igen. Bit för bit. Göra jobbet.
Sån tur att man inte tar med sig resultatet till nästa match, utan börjar om. Det kommer nya dagar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Mezdah: Pinsam insats idag av laget. Total genomklappning.
+1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
jokklas: Men det är väl ändå bara förra säsongen. Jag tycker Timrå har gjort det fantastiskt i år, och med en tränare som kan jobba med kontinuitet. Så vore jag Timrå-fan skulle jag inte vara så orolig denna gång. Löven behöver kliva upp ett snäpp för att hota som det ser ut just nu. Jag tror iofs det är möjligt, men, det behöver hända också. Säga är lätt, göra är svårare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Ja inbördes möten är inte några glädjesiffror för vår del direkt :-(
Kommentera


Sv: Apropå nånting...
Otto1:Du har en väldigt tråkig ton i ditt språk
Kommentera


2126704 · »