IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2335810

Sv: Björklöven i all ära men vad blev det egentligen av MoDo?
Micke Magic: Jag har av förklarliga skäl inte varit inne här sedan slutsignalen igår, man behöver lite tid att reflektera för att inte skriva saker i affekt.

Men iaf, jag vill gratulera till finalplatsen, hur mycket det än tar emot så har ni förtjänat den platsen, med lite tur men också med skicklighet.
Vi är ett lag med förhoppningsvis något bra på gång, men vi räcker inte till i dagsläget.

Modo som lag har varit för tunt och för orutinerat, vi står och faller med några enskilda spelare.

Modo som förening är inte heller där, vi kan vara starka hemma, men vi är inte ett lag eller en förening som kan hantera pressen i dessa typer av matcher, än.

Sist så är det fortfarande ett problem med ödmjukheten och självbilden som spökar, vi är alltid bäst och vi har fostrat så många spelare etc etc, men tyvärr så spelar allt det där öht ingen roll när allt ställs på sin spets i 60 minuter mot 23 andra spelare som bara vill vinna.

Så gratulerar till en välförtjänt final och lycka till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Björklöven i all ära men vad blev det egentligen av MoDo?
Gavelo: Otroligt rolig matchserie, tack för en bra kamp!

Skulle säga att det var det mentala som avgjorde denna serie, Modo hade egentligen allt på sin sida. Hemmaplansfördel, inte några ledande spelare skadade, kom tvåa i serien, dubbelt så bra som oss enligt era supportrar men glömde det mentala spelet där löven vann på total TKO över 7 matcher. Efter första perioden igår var det klart, modos spelare såg helt tomma ut redan då.

Ni behöver byta ut vissa spelare som verkligen visat att dom inte duger när det verkligen brinner till så kommer ni vara med och utmana nästa år också.

Riley Woods och Aagard måste vara de största flopparna i ert lag detta slutspel ihop med Hasa och Ingman. Tycker den enda som kändes farlig när den hade puck sista matcherna var Bernhardt, han kommer spela SHL nästa år.
Kommentera

Sv: Björklöven i all ära men vad blev det egentligen av MoDo?
Gavelo: hatten av, trevligt med sansade supportrar även när det går emot 👍👏! Ni kommer såklart igen, verkar redan ha spännande saker på gång när jag läser intervju med Karlin på nätet!
Kommentera

Sv: Björklöven i all ära men vad blev det egentligen av MoDo?
Gavelo: Tack så mycket! Önskar er lycka till kommande säsong.
Kommentera