IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2335856

Sv: Björklöven i all ära men vad blev det egentligen av MoDo?
JoseGonzales: Du glömmer As kanske bästa spelare Sam V, men annars hade vi full trupp så du har helt rätt.
Dock har vi ju en tradition att vara svaga i 7:e avgöranden hemma så det var nog många som tyvärr insåg vad som skulle komma, så även jag.
Jag spelade faktiskt 1-6 till löven så med 3-8 var jag iaf inte helt ute och cyklade.

Sant att Aagaard och Woods inte levererade som tänkt även om dansken ändå var bra stundtals, dock har Woods varit helt under isen, speciellt sen Sam utgick.

Berna ser jag inte som någon superförlust, en otroligt kreativ och otroligt vass back när han är på humör men precis lika slapp och nonchalant när det går emot, han behöver bli jämnare och något starkare defensivt för att kunna bli en habil SHL back.

Ah vi har en del att förbättra helt klart, Karlin har sagt nu att 5-6 spelare kommer lämna så vi får se vad som händer.

Summan var att Löven vinner på teknisk knockout, ni spelade rätt och vi spelade fel enkelt förklarat, men en otroligt sevärd matchserie och ett av Sveriges bästa derbyn helt klart.

Lycka till
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Björklöven i all ära men vad blev det egentligen av MoDo?
Gavelo: Ja, glömde Sam sista två matcherna. Men kollar man på löven så saknade vi Plant, Vainio och Voutilainen mot er samt Lindgren sista två. Trodde det skulle bli för tufft med alla dessa borta och med Fredric Andersson som back mot er.

Dock måste jag säga att Stråhle vann coachkampen då han helt lyckades neutralisera era två producerande femmor medan våra 4 tuggade på och andra producerade än de vanliga. Er bredd, eller brist av, vart ert fall på forwardssidan och alldeles för veka backar.

Tror dock vi ses igen nästa år men..
Kommentera