IF Björklöven

3863 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2386217

Sv: Apropå nånting...
Realisten: Många andra kan brytas ner av debacle men det gör aldrig vi Lövare! Hade det varit så skulle klubben varit död i decennier redan!

Realisten, TÄNK vad ironiskt det hade varit om Löven vinner över DIF i finalen. Olle står där med mössan i handen och ser ut som han nyss sålt smöret och tappat pengarna. Olle får ett nytt efternamn tilldelat sig i huvudstaden, Miss..

De rostiga järnkaminerna är nu inte bara rostiga, de fullständigt faller isär som kexchoklad. Ni som känt på riktigt kexig bilplåt, "köp en Opel bli belåten se naturen genom plåten" vet vad jag pratar om. "MESTA MÄSTARNA" rester sig aldrig igen och de förpassas till historiens bakgård.

Champagnen flödar och segerns sötma har aldrig smakat bättre, Lövaren Fagervall joinar Lövens SHL-fest och allt får ett lyckligt slut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Realisten, TÄNK vad ironiskt det hade varit om Löven vinner över DIF i finalen. Olle står där med mössan i handen och ser ut som han nyss sålt smöret och tappat pengarna. Olle får ett nytt efternamn tilldelat sig i huvudstaden, Miss..
-------------------------------------------------------------------------------------------
Det kommer ALDRIG NÅGONSIN, what so ever att inträffa!!!
Ni kommer INTE att nå finalen den här gången, minns mina ord!!!!!

Fast ni gjorde faktiskt en i det närmaste 'bragdartad' insats, när ni på bortaplan besegrade det jämtländska SJÖODJURET med 3-7 .
Men jag vågade 'ändå' inte satsa MOT Löven..., p g a ett antal 'suspekta' läggmatcher på hemmaplan mot "SKRÄPLAG", som ni från och till lyckats åstadkomma de senaste säsongerna.....

Och vinsten mot Almtuna skedde ju nu dessutom på bortaplan...

För det hade väl bara varit FÖR GENOMSKINLIGT!!!... om ni vikt ner er även mot Östersund, 'även' om det var på bortaplan..., efter den charmanta 'störtdykningen' mot den fruktade 'kanonmaten' från Almtuna senast, på HEMMAPLAN!......
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Hyfsad hybris efter att ha slagit nykomlingarna Östersund borta med 7-3.. haha!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: har du drömt färdigt nu?
Kommentera