IF Björklöven

3755 inlägg · 98 ämnen

Inlägg #2519897

Sv: En tråd där Modoiter kan snacka Löven utifrån MoDo-perspekti
Bollkaka:
Själv tycker jag bristen på djup fällde oss, Max T och Oscar N centrade de två sista matcherna. Idag platsar den ene knappt i Östersund och den andre lirar i Danmark. Ni hade 4 kedjor med vuxna spelare och tålde dessutom någon skada.

Mot AIK så kanske en del hävdar fysiken men där kostar Tex oss en match. Kunde faktiskt mkt väl kostat oss två med en räddningsprocent på 82 på två matcher skall man vara glad att man tog hem en. Vi lyckades dessutom släppa 5!!! Mål i bp på två matcher.

Och Ja favoritskapet bör ligga på oss, förstår inte varför alla är så rädda för det.
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En tråd där Modoiter kan snacka Löven utifrån MoDo-perspekti
Tarasov: Favoritskap är komplicerat. Det beror så mycket på vilka som har rätten att definiera saker i sammanhanget. Media och vissa nyckelpersoner har den rätten, just därför att vi andra väljer att lyssna på dem.
Det finns också en utbredd önskan om att hålla på underdogs.
Bortser man från allt det och tänker på att olika lag har olika lätt eller svårt för varandra, kan plötsligt ett bra lag tappa favoritskap mot ett annat lag, eftersom de passar lite sämre att möta.
Det där vet lagen och spelarna. Så jag tror de är så proffsiga att det inte spelar någon stor roll. Dif kan vara favoriter i en serie just beroende på hur svåra de är att möta just för den aktuella motståndaren. Dvs har inget med placering i tabellen att göra. Eller annan historia.

Därför kan jag inte se att det är fiasko för något av lagen att förlora i kommande matcher. Möjligen om Mora vänder mot MoDo. I övrigt är det rätt jämnt. Så tänker jag i alla fall.

Den som vinner har fått mest att klaffa.
+3
Kommentera

Sv: En tråd där Modoiter kan snacka Löven utifrån MoDo-perspekti
Tarasov: kanske var så!

Ja Tex verkar inte riktigt kunnat hitta formen, han var ju vass som fan förra året. Inte konstigt heller med tanke på årets skadefrånvaro. Men Gudlevski (de matcher jag sneglat på) verkar vara en fullgod 1:a målis? Har vuxit med uppgiften i slutspel? Eller är det backarna som börjat göra sitt jobb lite bättre?

Jo favoritskap är ju lite av en förbannelse kan vissa tycka. Alla hejar ju på underdogs osv. Sen att vinnaren mellan löven - DIF skulle städa av modo ”bara” för att den semiserien haft mer hetta känns långsökt. Tror det blir fight ända in i kaklet. Som sig bör 🤌
+2
Kommentera