IF Björklöven

3860 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2522462

Sv: Matchserie Djurgården - Löven
Realisten: Jag inflikar att du är helt rätt ute, Modospelarna har bevisat svagt psyke i avgörande matcher speciellt mot Löven!

Det blir stentufft för Modo i finalen mot DIF, jag kan bara tänka mig den ev. stämning som kommer infinna sig när DIF avgör i Hägglunds på övertid i match 7. Hela Ö-vik slocknar. Jag mår dåligt av bara tanken att se Gapande Garpen fira det, kommer vara självgod som få.

Pizza-Karlin må vara butter men värre än Gapande Garpen är han inte på långa vägar.

Vidhåller fortfarande att det är skamligt för svensk hockey att se en final mellan "bönderna" från Ö-vik och de evigt självgoda kotlettfrillorna och "Mesta Mästarna" från Stockholm.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchserie Djurgården - Löven
Klåparna: jag kan bara tänka mig den ev. stämning som kommer infinna sig när DIF avgör i Hägglunds på övertid i match 7. Hela Ö-vik slocknar. Jag mår dåligt av bara tanken att se Gapande Garpen fira det, kommer vara självgod som få.

Pizza-Karlin må vara butter men värre än Gapande Garpen är han inte på långa vägar.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag håller med tillfullo. Ett sådant scenario "all over again" repris från 2016, det vill iallafall jag inte se, ÅTMINSTONE INTE om det blir mot Djurgården, med Garpen'fj*nt' vid rodret. Blir det MoDo - DIF hoppas iallafall jag på MoDo.
Kommentera