IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2534686

Sv: Apropos of Nothing
Realisten: Klockren analys återigen. Morgondagens analys från dig blir väldigt intressant att läsa oavsett vilket lag som står med förlorarmedalj runt halsen. Det är lite av en win-win för oss alla som inte håller på något av lagen. Ett lag kommer stå för ett fiasko imorgon, så är det bara. Ska DIFs rostiga järnkaminer stå för ett dunderfiasko och missa SHL-platsen med sitt dopade lag eller ska serievinnaren Modo klappa ihop, tappa 3-1 i matcher och stå för tidernas fiasko i klass med sitt eget dunderfiasko 2016? Njut mina vänner!

Walle2 har en bra poäng, för Löven är det bäst om Modo torskar men att se Djyrgårn floppa skulle minst sagt vara en oerhörd tröst i sammanhanget!

Hockey är en fantastisk sport vid den här tiden på året när det handlar om gamla storklubbar som Löven, DIF och Modo, så mycket som står på spel. De två förstnämnda har även en klack vilket dock Modo saknar..

Härmed önskar jag er alla en glad och trevlig valborg. Skål för Löven!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropos of Nothing
Klåparna: Klockren analys återigen. Morgondagens analys från dig blir väldigt intressant att läsa oavsett vilket lag som står med förlorarmedalj runt halsen
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag lovar dig, att det du då kommer att få läsa, slår allt det jag tidigare skrivit med HÄSTLÄNGDER!!! Jag garanterar dig att du aldrig har läst nåt liknande. Du kommer att sätta skrattet, alternativt gråten..., i vrångstrupen.
Kommentera

Sv: Apropos of Nothing
Klåparna: Notera att det är inget lag i Sverige som tappat en 3-1 ledning i en finalserie till förlust 3-4 i matcher genom Sveriges eviga historia och vårt vackra land har anor från flera tusen år tillbaka i tiden. Modo kan bli det första laget att stå för den bedriften! Det skulle minsann vara YTTERLIGARE en förnedring i klubbens över 100-åriga historia, som om det inte fanns tillräckligt med bedrövelser innan..

Tänk er ett "Tack för ditt deltagande diplom" och en chokladpeng som man fick som barn när man åkte skidtävling i skolan. Ett sådant diplom har Foppa en brakchans till att placera i Modos "pris"skåp" inne i Fjällräven imorgonkväll om det vill sig illa från MoDohåll, vilken ära..
Kommentera