Leksands IF

26636 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #1567433

Sv: Leksands Ekonomi

Peja:

Nej jag kan förstå dig, hade personen i fråga sagt att det var " jag " som betalade alsenfelt så hade det kanske inte varit nånting och diskutera men nu är det ju ingen som vet så då gör det att folk " inklusive jag till viss del blir lite misstänksam.

En sak undrar jag dock, vad krävs egentligen för att supportrar till andra lag skall fatta att inte vi supportrar är dom skyldiga? Läser man på olika sociala medier m.m som framkommer det hela tiden att vi fans är ryggradslösa och saknar ödmjukhet och som försvarar allt med hull och hår. Jag gör inte det och jag tycker inte vi förtjänar detta. Ingen kan ta ifrån mig kärleken till mitt lag och hade dom blivit degraderade till div 4 hade jag åkt och stöttat dom iaf. Sådan är jag !

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksands Ekonomi
mattias - 74: Om man har skulder ska man inte ta emot gåvor som går till annat än att betala skulderna.

Nej, det är givetvis inte först och främst fansens fel. Det är ledningens och kommunnens fel att de har misskött det här. Samtidigt kan kan inte helt bortse från att ledningen är vald av Leksands medlemmar, och kommunalstyret vald av Leksands invånare.

Om Leksands fans och invånare inte accepterar vad som pågår kan de ju tvinga fram en ny styrelse och en ny politisk ledning i kommunen.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Leksands Ekonomi
mattias - 74:Alsenfelt sponsas nog av Wigert och skattebetalarna .
Kommentera