Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #1522955

LockOut or Lock In

Det gnälls här o där över det ”orättvisa” i att vissa klubbar tar in LockOut-proffs nu, o då ffa från de två ”storklubbar” som inte har några egna storstjärnor, FBK o LHC. Samt i viss mån från de som inser att de inte har råd att betala en i vissa fall ohemult dyr försäkring för de bästa.

Men vem talade om ”orättvisa” under de år från ung. 1993 o framåt som tex MoDo exporterade massor av NHL-stjärnor till löjligt låga ”ersättningar”, kaffepengar i sammanhanget år efter år!        Var stod ni då, Lobb & Helber? Är det inte dags för PayBack-time nu? Att de som har ”egna” stjärnor kan få ta in dem i laget, en sorts återbetalning till deras resp. klubbar?

Apropå Loob, härom året gick ju han första ut ur SHL, då skulle det bildas Europaliga med de allra bästa, i deras ögon FBK, DIF, HV, VF o några fler, speciellt utvalda ( av Loob?). DÅ var inte SHL nåt av värde, nåt man behövde bry sig om! Men nu? Vinden har vänt,igen,  iaf  i Karlstad!

Sen känns det ju oerhört fånigt, världsstjärnor från NHL ska kunna spela i hela Europa, Norden, ja tom i vår näst högsta liga, men INTE i Elitserien!?!? Kvalificerat nonsens, framtvingat av några smått skitnödiga klubbdirektörer, som inser att de står med brallorna halvt nere!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: LockOut or Lock In
Hellbier, Hellbier, de har FUSKAT, även damerna! O dopat sig!
Kommentera