Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #509888

Sv: Ni som tjatar om hemsk kvinnosyn...
Dawidovski: 
 
"visst var det lite krasst av killarna. but then again, samma sak händer dagligen, fulla tjejer blir påsatta, ångrar sig, lär sig en läxa, fulla killar vaknar upp bredvid ett spöke, ångrar sig och lär sig en läxa. problemet här är att "läxan" de 3 killarna fick var förstörd karriär och liv."
 
"man kanske anser att en vuxen kvinna kan ta ansvar för sina handlingar och inte är ett omyndigt mähä som på 1800 talet?"
 
"hon insåg bara hur jävla dumt det var när hon nyktrade till och i sin idiotånger så gjorde hon ett ännu värre fel och sabbade 3 killars liv."
 
"Tjejen fick vad hon var ute efter. Att sedan gråta ut och ropa våldtäkt när dagen-efter-ångesten kommer krypande är fanimej tragiskt. Stoppa hetsjakten på de friade hockeykillarna och fokusera istället debatten på kvinnor som anklagar oskyldiga män för våldtäkt. De är många!"
 
"Media borde bli anmälda, för att ha förstört deras liv fullständigt.

Om kvinnans namn också hade lämnats ut, så hade jag varit lite mindre besviken iaf."
 
Nog tycker jag att det känns som att du tagit ställning för någon, jo. Men jag har kanske missuppfattat?
 
Stackars hockeyspelare. Klarar inte av att stanna på hotellrummet under landslagsuppdrag, klarar inte av att låta bli att ha gruppsex under ett landslagsuppdrag, klarar inte av att räkna ut att det kan komma ut. Nä, du har rätt. Dumma, dumma media. De borde ha tystat ner det hela i stället, så att de stackars hockeyspelarna kunde fortsätta dricka öl och ha gruppsex under landslagsuppdrag. Ja, för det är ju deras rättighet, eftersom det inte finns någon lag som säger att man inte får göra det.
 
Undrar förresten om du verkligen har koll på hur många våldtäkter som anmäls där den enda som döms är tjejen? (Fortfarande inte sagt att den här situationen VAR en våldtäkt, dock.)
 
Slutligen - jag är inte så bra på svenska, kan du förklara ordet "misogynt" för mig?

(Eller vänta, det var ju en sak till också: jag anstränger mig sällan för att låta snäll i inlägg. Särskilt inte när jag är upprörd. I den här diskussionen har jag verkligen ingen anledning att försöka vara snäll mot dig, med tanke på vilka åsikter du för fram.)
Kommentera