Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #510326

Sv: Ni som tjatar om hemsk kvinnosyn...
knaskamilla: Jag har tagit killarnas parti till 70% och den okända tjejens till 30%.
Du å andra sidan, verkar ha tagit den okända tjejens parti till 90%
Det här med procenten är ju bara som jag känner på ett ungefär, du tycker nog annorlunda!

Kolla in denna länk: www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,606993,00.html

Jag vill bara belysa att kvinnor inte är små änglar, och att alla män inte är svin! därmed inte sagt att kvinnan i länken utförde en våldtäkt, förresten så hjälpte ju hennes pojkvän henne med instruktioner, så männen är nog svin ändå...

finns inte alls så många fall där tjejen blir dömd!
Jag undrar förresten om du har nån koll på hur många fall det finns där både tjejen och killen blivit dömda i samma fall... fortfarande inte sagt att tjejen är skyldig till att satt dit 3 killar.

"Misogynt" betyder typ, Manshatare, könsdiskriminerande.

Jag tror aldrig att du skrivit nåt positivt om nåt av mina inlägg, inte ens från början! och då spelar det ingen roll vad jag skrivit, du lyckas ju alltid vinkla om det till nåt negativt, försök att vinkla nåt till nåt positivt iaf nån enstaka gång. Du har ju aldrig nånsin haft nån anledning att framföra nåt snällt mot mig verkar det som.


Din livssyn påverkar i allra högst grad din inställning till det här fallet. I din värld har man sex nykter och antagligen är det endast två osv. Det är just den inställningen som debatten kretsar kring. Killar ska inte ha sex med kvinnor när de är fylla (kvinnorna) för då är det ett övergrepp. Men för fan, det är väl alltid ett övergrepp om kvinnan inte vill vare sig hon här full eller inte. Om kvinnor vill vara fulla, så ska de få vara det. Om de vill ha sex fulla, låt dem ha det. Hur det var i det här fallet vet inte jag och inte du heller.

Alla, precis alla, går omkring och moraliserar över att det var fel av männen att ha sex med kvinnan när hon var full. Problemet ligger inte där (generellt) utan det är endast en löjlig omyndighetsförklaring av kvinnor och en inställning av samhället att kvinnor inte ska ha sex när de är fulla. Det är den inställningen som du är med och bidrar till när du pratar om att kvinnan var full eller inte och att männen skulle ha vetat om det.
Kommentera