Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

nu måste fler bort!!!

801322 · » Till forumet


Sv: nu måste fler bort!!!
Om man följer på vad det står på svenska fans så ryktas det om Rögles gamla målis Jere Myllyniemi.Det6 står även lite om Pierre Dagenais,kanadensisk forward som spelat sist i Jokerit.
Kommentera

Sv: nu måste fler bort!!!
Nubben: Jo det vat jag med å om man ser till denna kanadicken så är hans stats i europa inte så vacker.. men som sagt allt sånt ska man inte kolla på.. men over there har det gått bättre för Pierre Oj för sa mig lite där ;)
Kommentera

Sv: nu måste fler bort!!!
MrRedhawks: Framtiden får visa oss helt enkelt ;)

En annan som man är nära nu är iaf en kanadensisk forward från finska ligan. Mer vet jag inte just nu, lär hända en hel del den kommande tiden.
Kommentera

Sv: nu måste fler bort!!!
Vad vet jag säg du Nubben ;)

nää skämt åt sido.. kan ej säga vem det är..
Kommentera

Sv: nu måste fler bort!!!
MrRedhawks: Är det gamla Brynäs keepern Markus Korhonen du svamlar om? =)
Kommentera

Sv: nu måste fler bort!!!
Moravec bara å ge dig en applåd för vad du gjorde nu.. lämnar en skitten klubb till en toppklubb.. bra jobbat Moravec, hade jag nog osså gjort i dagens läge fast nu väljer du inte själv men ändå.. Malmö kommer alltid vara Malmö helt enkelt..

Å till dig Gidde så finns det nog någon annan som kan det bättre än jag så det lämnar jag här än...
Kommentera

Sv: nu måste fler bort!!!
MrRedhawks:

En liten undran bara:

Om man sparkar spelare, tjänar man verkligen några pengar på det?
Oftast blir det väl tvärtom, man måste ändå betala lön till dom SAMT de spelare man anställer istället?

Så är det väl i Osten/King fallet också?

Däremot kan det ju vara så att den klubb dom går till tar hand om hela lönekostnaden eller en del av den, men det är ju inget man kan ta för givet?

Däremot kan man ju köpa ut spelare, men det är ju inte heller gratis..
Kommentera

Sv: nu måste fler bort!!!
Så kan man osså säga...

sålänge vi har en pajas orginisation som den här med alla parter inblandade så finns det inget mer att hoppas för innan den ersätts men framförallt PA i spetsen som bör rannsaka sig själv, för jävla egotrippad å inte inse att det inte är liksa stort hans fel som det var Ostens eller vissa av dessa spelare som nu fått lämna.. eller ja vissa är väl fel ord lika bra å sparka Stana osså för det kommer det osså att bli inom de kommande dagarna, en ny målis är klar
Kommentera

Sv: nu måste fler bort!!!
MrRedhawks: Ha lite tålamod nu, vi har precis kommit upp i Elitserien o alla visste att det skulle bli tufft. Vi har grymt bra ungdomar i klubben nu, det får man inte glömma. Vissa har redan slagit sig in som ordinarie, och fler lär det blir redan nästa år.

Malmö är och kommer förbli ett lag för elitserien. Sen är bara frågan om vi lyckas hålla oss kvar utan ytterligare en vända i kvalserien...
Kommentera

Sv: nu måste fler bort!!!
Ska ta en sak som jag tror ligger bakom allt det hära...

Malmö har helt enkelt slut på pengar å ersätter dyra med billigare.. ser ingen annan sak just nu... Malmö Redhawks kanske är en död klubb efter årets säsong.. Nu orkar jag fn inte byr mig mer om denna klubb.. är så trött på hur de gör
Kommentera

Sv: nu måste fler bort!!!
Det jobbar febrilt på att ta in ersättare. Jag tycker det är rätt av ledningen att rensa ut det som inte fungerat. De har haft 30 omgångar på sig nu, dags att verkligen testa nått nytt. Om det inte räddar oss kvar i ES utan kval, så får man ju ta in killar som vill kämpa i en möjlig Kvalserie. Westerling är en typisk sån spelare. Helt rätt att röra om i mina ögon.

Nu får vi se om King lyckas få ihop nått intressant av de nya som kommer in helt enkelt.

Sen allt klagande på sporchefer hit o dit, det kan jag förstå. Men alla misslyckas med värvningar, varje säsong. Men det är fan inte alla som efter halva säsongen erkänner sina missar o gör ALLT i sin makt för att ställa det till rätta. Jag hoppas iaf fortfarande att PA o King reder upp detta. Verkar som många andra här inne nästan inte ens hoppas på det längre? Det är skrämmande.
Kommentera

Sv: nu måste fler bort!!!
Undrar vilken nästa man är till rakning?? Jussi?Pirjetä?

Fortsättning följer antagligen.
Kommentera

Sv: nu måste fler bort!!!
mattias - 74: Här är en länk till i samma ämne.
Kommentera

Sv: nu måste fler bort!!!
MrRedhawks:

Tydligen får Moravec också sparken!

Fattar inte hur malmö skall klara sin kris genom att sparka spelare hit och dit.

Men jag vet inte. en klubb utan hjärta kanske gör så eller !!
Kommentera

Sv: nu måste fler bort!!!
Magnus:

WOW + 2.. vad har Frylén haft de övriga matcherna?? precis minus..

nää Malmö måste sluta ta så många utvisningar.. men man ser ju bla en av dem som tar minst 2-3 per match å det é Johan Norgren.. han måste helt enkelt bort.. kan man välja att sparka/bryta kontraktet med Duda och Eriksson så måste man göra så med Johan osså.. han höll knappt i Allsvenskan å visar ju som alla vi redan visste om innan ens årets säsong började att han inte kommer hålla här osså..

1-2 nya backar som é BRA måste helt enkelt in.. så är det..

Simon Skoog måste ju få spela likaså Hersley nu.. någon av dessa 2 grabbar måste få spela istället för Norgren.. svårare än så é det inte..
Kommentera

Sv: nu måste fler bort!!!
Nubben: Frylén & Sekeras +2 mot Modo. Sekeras var SJUKT bra, en mycket positiv överraskning måste jag säga. Det är utvisningarna som kostar oss segern igår. Våra bästa spelare får vara på isen nästan konstant och orkar helt enkelt inte spela offensivt på slutet förutom kontringar.

Håller definitivt med Osten när han kommenterar utvisningarna i första. Domaren är mycket givmild åt Modo där. Sekeras hakning i tredje är ett obeskrivligt skämt, inte ens en totalt oinsatt hade kunnat få det till hakning. Normalt jämnar det ut sig när en domare inte har koll men igår fick Modo lite för mycket bonus måste jag säga.
Kommentera

Sv: nu måste fler bort!!!
Nubben: Med andra ord bänka Frylén... jag vill se nya backar å ut med 2 backar varav Norgren och Frylén... att PA inte ens sett detta problem med vår backsida innan säsongen började är ju för fn pinsamt om man ser till att han själv varit back.. detta får enligt mig PA ett rejält minus i kanten för..
Kommentera

Sv: nu måste fler bort!!!
Magnus: Samtidigt är det viktigt att säga detta, alla vet vi var Edvin kan.
Kolla på Ross, innan han petades var han bedrövlig! Han petades en match, insåg allvaret och har varit riktigt bra i matcherna nu efter det.
Jag tror att Edvin kommer vara nyttig för laget om Osten bara hittar rätt back att ha brevid honom, än så länge har det inte fungerat. Han o Sekeras kommer inte vinna +/- ligan i år om de får fortsätta.

Men i övrigt är jag väldigt positiv inför fortsättningen, vi spelar som ett helt annat lag nu. Spelar precis så som vi borde gjort från omgång ett, enkelt o rakt på mål.
Men jag kommer tjata mig hes om detta asso, vi är nykomlingar, om inte målvakten fungerar 100%-igt samt att man dunkar in några baljor i PP, då förlorar man. Så ser det ut, bara att gilla läget o se till att jobba efter det!
Kommentera

Sv: nu måste fler bort!!!
LakeVättern: Det skulle Ostan aldrig någonsin gå med på. OM det skulle vara så hade han förmodligen inte låtit Frylén ha så mycket speltid per matych 20 min+

Osten, liksom vi alla, är nog förbluffad hur en back som var sjukt dominant i Allsvenskan på bara några månader kan sunka ner sig något så fantastiskt.
Kommentera

Sv: nu måste fler bort!!!
Nubben: Undrar om P. Andersson kanske har nån hållhake på Osten som gör att han inte kan peta Frylén och Norgren. Känns ju nästan som så då Frylén tydligen kan göra plattmatch efter plattmatch medans Skoog bara fick göra några få misstag innan han ställdes utanför laget. En ung kille som Skoog känns som bättre att bygga på istället för Frylén som tydligen inte verkar bry sig om han göra dessa ständigt klantmisstag. Har han en så oerhört säker plats i laget månne....
Kommentera

Sv: nu måste fler bort!!!
MrRedhawks: Håller med om Johan, han missar markeringen och snubblar på sig själv vid ställningen 2-2. Svensson får öppen gata o kan åka in mot Stana o skjuta fritt.

Men om man ska vara helt ärlig, trots Norgren o Edvins dåliga spel igår, o trots att Stana släppta in ett mål från ja, inget läge alls, så pressade vi Timrå borta, första perioden var vi rent av en klass bättre än dem. Det säger en hel del. Kedjorna fungerar kanon just nu, krydda med Tomik så har vi tre riktigt bra linor, o en hårt jobbande 4:e line.

Backparen däremot, det fungerar inte alls. Öberg, Sekeras, Ross, Björken håller i ES, o en som inte gör bort sig är Hersley. Får vi in en bra back till nu, och om Osten vågar peta sina favoriter Frylen o Norgren, då kan även backparen blir riktigt stabila.

Timrå är bäst i landet just nu, vi är INTE sämst i landet just nu. Poäng mot Modo nu o vi är tillbaka i jakten.
Kommentera

Sv: nu måste fler bort!!!
MrRedhawks: Behövs väl knappast någon förstärkning på forwardssidan men däremot på backsidan. Som du skriver så ska självklart både Norgren och inte minst Frylén bort. Att Frylén fått så mycket förtroende som han fått hittills är i sig helt otroligt. Han visade igår att han definitivt inte ska lira mer i elitserien. Han klarar inte av den nivån, bättre för honom att lira i allsvenskan eller kanske till och med kliva ner i division 1. Men bättre kanske då att helt lägga av. Blir ju bara pinsamt när en före detta riktigt bra back helt tappar all kvalité.
Kommentera

nu måste fler bort!!!
Ja efter matchen igår så har vi fått reda på vad som behövs.. och det är enligt mig..

Ut med 2 backar å in med 2 nya backar...

de som ska ut är Johan Norgren som ej håller.. å den andra trodde jag inte ens skulle vara aktuell inom detta men det är Edvin Frylén, han är totalt värdelös nu å var bla inne på 4 baklängesmål igår varav det ena satt han utvisad (1-1 målet som förövrigt var den billigaste utv jag sett men men)..

Stackars Sekeras igår som var bra men blev ju totalt under isen han med i och med han fick agera partner till Frylén...
_____________________________________________________________

Tomik kommer att spela "kanske" mot Brynäs hemma.. men 1 till forwards av riktigt mål klass alá Tomik till skulle behövs som vi vet målar i elitserien.. annars på forwards sidan så tycker jag att femman Nedersot-Pirjetä-Bartovic kan komma att bli riktigt bra med tiden.. Pirjetä är helt klart den bästa forwarden i truppen tillsammans med Wahlberg just nu.. var é de andra???
Kommentera

801322 · »