Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Inlägg #796250

Sv: Linköping- Malmö
Djurgården hamnar i Kvalserien, det är jag rätt övertygad om. De har inte truppen i dagsläget för nått annat, och de har inga pengar för att förändra heller. Frågan är bara om det bli vi eller Mora som gör dem sällskap.
Utan Brendl är Mora ett lag för Allsvenskan i mina ögon. Spelar tråkigt och borde verkligen inte vara allt för svåra att klättra om i tabellen.
Vi spelar jämnt varje match nu (förlorat 3 av de 9 senaste). Vi är "på G", men 1 poängare räcker ju inte.
Det jag är mest konfunderad över är att ingen verkar våga ta risker längre. Jag vill att man ska satsa allt, riskera i slutet av matcherna, går chansningen hem har vi ju 3 pinnar. Går det inte hem har vi noll. Tänkte bjuda på lite enkel matematik nu...
Säg att på två matchern chansar man, ena gånger går det, andra går det inte. Då har man 3 pinnar. Det är mer än vad "fegspelet" ger. Vågar man sen tänka sig att chansningen går hem båda gångerna, ja då sitter man där med 6 färska pinnar och man kan tafsa på strecket igen.
Om inte grabbarna får order om att satsa/chansa i slutet av de jämna matcherna kommer vi hamna i KS, vill vi verkligen hamna där i år igen?
Kommentera