Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Inlägg #799223

Sv: Linköping- Malmö
Stefan: Först o främst, Lupa ville lämna klubben. Slut tjatat om den grabben nu? Det ska mycket till för att Malmö ska tvinga kvar en spelare som VILL lämna.

Duda är utlånad, just av den anledningen att han mycket väl kan få komma tillbaka när han hittat formen. För han var verkligen urusel i de matcher jag såg honom. Det erkände han själv också som du nämde.

Sen så är de tbara o inse att Malmö lockar inte lika mycket som vissa andra lag i Europa/Sverige. Vi måste fixa nått utöver det vanliga. King är precis detta, han kommer fixa flera spelare om vi bara ger det lite tid. Sen tycker jag att vi ska lugna ner hacket på ledningen, vi med i racet än. Jag tycker det är bättre att de agerar o verkligen rör runt i truppen när det behövs. Kolla Leksand här om året, de satt o rullade tummarna, eller räknade miljonerna på banken kanske, vad vet jag? De borde istället gjort nått åt situationen. De spelar i Allsvenskan just nu, vi spelar i Eliterien.

Jag har iaf hoppet uppe ett litet tag till. Men det känns som att till omgång 35-38 måste vi vara ikapp, annars blir det nog för svårt.
Kommentera