Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Inlägg #799235

Sv: Linköping- Malmö
Nubben:

du ser du säger ju det själv, sparka Peter Andersson

"King är precis detta, han kommer fixa flera spelare om vi bara ger det lite tid"

Om vi nu har en sportchef kallad Peter Andersson varför skall då King skaffa spelare till klubben? Vad har då sportchefen för roll om man måste sparka en tränare för att få in en ny tränare för att HAN skall skaffa nya spelare?

Hur bra scoutat är det av P.A som flera gånger i somras sa "Vi tar det lungt och tar bara de spelare som VILL spela för Malmö" och så vill Lupa och Eriksson lämna efter inte ens en halv säsong, härligt jobbat och lägg då till ett x antal sparkade/utlånade spelare och säsongen är inte över.

Kan du ge något annat är betyg 0 för det jobbet ?

Javisst händer det saker i Malmös trupp, spelare efter spelare lämnar och det blir mindre och mindre konkurrens, väntar på att det börjar ryktas om att Thuresson, Sandström blir aktuella nu när de ev. skall lira i Trelleborg.

Och att Malmö lockar eller inte ,har inte nämt något om det, däremot skickar man inte iväg en bunt spelare förräns man har en/flera fullgoda ersättare, men i en pajasförening gör man det.

Och om nu Duda är utlånad för att hitta formen, varför är han inte tillbaka i Malmö nu? Verkar mer än nog hittat formen i Ilves.

Och ja, vill man inte vara kvar så skall man självklart släppas iväg, dock NÄR man har en fullgod ersättare och Johan Norgren är det INTE.
Kommentera