Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Inlägg #800027

Sv: Linköping- Malmö
Magnus:
Det är nått som PA verkligen tycker ja. Att Sportchefen och tränaren ska ha ett tight sammarbete. I grunden tycker jag det är det absolut bästa också. Tyvärr kan det som sagt bli lite fel när tränaren får för mycket makt också, de träffar killarna varje dag och får sina favoriter. En person som Osten är en typisk "känsloman", i fallet Norgren lös det igenom.

PA och King fungerar bra än så länge. Jag tycker helt klart vi ska ge dem chansen att rädda den här säsongen. Sen efter att resultatet står klart, om vi nu lyckas/misslyckas, först då tycker jag vi ska sätta oss ner och utvärdera hur vi ska göra i framtiden. Sen kan det bli om 5 omgångar, säg att vi tappar farten och förlorar 3-4 raka nu eller nått. Då är det kanske läge redan då, att sätta sig ner. Eller så är det tight in på mållinjen och vi kämpar på bra, då tycker jag verkligen inte att man ska röra om mer i ledningen.

Lägg energin på spelarna nu, stötta dem, förstärk truppen något och se till att alla verkligen vill rädda klubben. Det är det enda rätta i vårt läge just nu.
Kommentera