Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Inlägg #901373

Sv: Silly Season 07-08
Db_04 och Konceptet:
Visst har en del information kommit från Jojo, men låt mig ställa en fråga till er som tycks veta allt. Tror ni på fullaste allvar att Höknästet bara publicerar saker utan att kolla upp hur det verkligen ligger till?

Svaret på den frågan är ett stort maffigt och helt 100% säkert Nej. Och i de fall där Höknästet inte fått något konkret besked från en säker källa, ja då skrives det att det är ett rykte och inget mer.

Sen måste jag bestämt dementera den idiotiska saken som nämns...

"Hittar på rykten" ?

Snacka om att vara ut på mycket tunn is nu grabbar. Det kan inte vara så att i Malmös situation som nyligen nerflyttat lag har Peter Sportchef varit väldigt aktiv och kontaktat massvis med spelare och agenter den här sommaren? (Vilket är den enkla sanningen till alla spelare som presenterats som rykten eller i förhandlingar med klubben)

Om klubben kontaktar/förhandlar med tio spelare så kanske det mynnar ut i en eller max två som tillslut skriver på. Om ni har det i åtanke när ni följer Silly Season så kanske ni kan förstå att spelarna som nämns i någon form varit i kontakt med klubben.

Visst gör alla fel ibland, vi är ju bara människor. Men jag med rak rygg stå (just nu sitter jag förvisso) här och säga att vi gör bara vårt jobb. Vi älskar klubben och har ni åsikter om vårt jobb kontakta oss mer än gärna. Sitt inte på ett annat forum (som för övrigt dött ut helt) och göm er bakom era internet identiteter.

Jag har inte varit inne här på massvis med månader, men nu var jag tvungen att säga ifrån. Visst kan man ta kritik om den är befogad, men rent skitsnack och påhopp i det här slaget, där drar jag gränsen.

Höknästets Redaktör
//Mattias Nordborg
Kommentera