*/ ?>

Presentation

Tjena alla Hockeysnackare där ute! Hoppas att allt är bra med er! Jag har just hittat denna sida och tänkte ta upp mitt intresse för hockey igen. Jag kommer från en galen hockeyfamilj med en pappa och två bröder som spelat så länge jag kan minnas. Dessvärre har det aldrig blivit någon direkt elit av någon av dem, men intresset är skyhögt och vi har varit på hockeymatcher över hela Sverige så länge jag kan minnas.

Jag är 35 år gammal och har själv hållit på med mycket idrott under hela mitt liv. Just hockey har inte varit det jag pysslat med mest men istället har löpning, golf och tennis intresserat mig mycket och jag tränar alltid väldigt mycket. Därför har jag även en sund livsstil och driver bloggen http://ekostil.se där jag delar med mig av spännande recept om du vill äta och leva nyttigt. Eftersom att tennis och golf varit en stor del av mitt liv delar jag även med mig om tips på betting och odds i dessa sporter på två siter som går under namnen golfbetting.se och tennisbetting.se. Om du är intresserad av att spela på sporter är detta två sidor jag kan tipsa om.

Jag satt för bara några veckor sedan och såg bröderna Lundquist ta Sverige till ett VM-guld och jag tror inte jag var ensam om att få upp intresset för hockey rejält igen. Det var då jag började kika runt lite på internet och jag tycker att denna sida verkar vara den bästa för att verkligen få snacka om högt och lågt kring ishockey!

Hoppas vi hörs av snart!

Mvh

Åsa