Kerstin_k

4594 inlägg · 24405 besökare

Kerstin_k blogg

Till bloggen

Eventuellt nyförvärv

Kan inte nån finne i KHL underprestera å det grövsta så att personen ifråga blir entledigad från sitt kontrakt med den ryska klubben och sedan skriva på för Timrå?


Det vore ju oerhört skönt. Jag vill nämligen att den där forwarden som ska in är finsk. Gärna nån som är bra också. Inte nån ny Mäkiaho. Men det dräller ju av finnar i KHL och nån av dom måste väl underprestera?


Jag hoppas i alla fall på nått sånt. Men har inte hört något. Inte ett skit. Nån annan som hört nått? 

Tydligen, om man nu får tro på kommentaren på st.nu, kikar Timrå på Kamil Piros. Det kanske är vad som är bäst just nu, det kanske är vad som finns tillgängligt.

Av Kerstin_k
2009-11-08 16:45


Kommentarer

Jag tycker också att vi har för få finnar. Ser hellre finnar än fransmän och danskar.

Ja, en finne till så att Pärssinen får en lekkamrat. Känns också ganska realistiskt att nån finne ligger pyrt till där borta. Två av de tyngre namnen (Jo, jag vet att dom INTE kommer spela här, men drömma kan man ju) har ju inte direkt rosat marknaden där när man tittar på deras stats.

Äh, jag vet inte. Nån bra spelare får det vara. Men jag tycker att finnar i regel har bättre mentalitet. Finns ju få av dom som kommer hit, glider på en skridsko och tror dom är bäst.