RunarUp

1083 inlägg · 9247 besökare

Fakta om RunarUp

Klubb
Utloggad @ 2024-04-13 22:48
Status
20. Hall of Fame
Erfarenhet
E-post
Länkar
Växjö
Från
23 oktober 2003
Registrerad
Medlem
Användartyp

Presentation

I Småland dräller det av barrskog. Så Timrå IK blev det självklara valet.
Näe, skämt på sidan så var det Lennart \"Lill-Strimma\" Svedberg som gjorde valet enkelt en gång på stenåldern. Inte nog med att karln var en fenomenal hockeyspelare, han var dessutom högerskytt. Två rätt av en möjlig.

Var redan en tvärhand hög med om den första storhetstiden i början av sjuttiotalet. Har varit trogen den rätta läran sedan dess. Försöker åtminstone se några matcher live varje säsong, antingen i Jerusalem eller i Göteborg. Har skam å säga, aldrig varit i Timrå. Har under några år försökt få med familjen på en Norrlandssemester för att bla kunna trampa helig mark. Ännu har jag inte lyckats men det kommer, var så säkra.

Har lyckats med uppfostran. Båda grabbarna är hängivna Timråfans. Dottern (3 år gammal) är på god väg in i den rätta läran. Frun däremot är ett hopplöst kapitel, håller på kaffebönorna 20 mil söderut.

Har faktiskt varit i Timrå/Sundsvall nu. I samband med Gatufesten (heter det så) gjorde vi några dagar i Medelpad, min mentala hembygd. Fan vilken fin stad katternas hemvist är (berätta det inte för dom). Bodde på vandrarhemmet på berget och såg även giffarna spela ut de blivande mästarna.

Den obligatoriska visiten i en nedsläckt kyrka som hette nånting med eon, eller nåt, hanns givetvis också med. Hade dessutom lyckan att hitta lite Timrå-pryttlar och några höjdartröjor från supporterklubben på Gatufesten. Självklart träffade jag bara på en massa trevligt folk på dessa ställen.

Nu har Moses äntligen fått bestiga berget!! Halleluja!!!